Hjem Om meg Profil Kategorier Mote & Outfits Følg bloggen med Bloglovin'


♦Trening

Kong curling - det er meg det!

video:pa200276


Eeeeeeller ikke!

Tror nok ikke det blir noen karriere innen curling for min del gitt. For å være helt ærlig, så var det rett og slett skikkelig kjedelig. Jeg trenger nok en sport med noe mer action..! Det var gøy å dytte stenen, men det tok jo to sekunder, så var moroa over.. Men, det var kult å prøve det da!


Kost, kost, kost!


Kick-ass time!

På treningsstudioet mitt har de noe heter Muay Thai, og det prøver jeg å få med meg så ofte jeg kan. Instruktøren skryter av meg hver gang, og sier at jeg slår hardt og fort. Tror nok det at jeg er danser gir meg en fordel, men det er alltid morsomt å få skryt da! Også liker jeg veldig godt å kunne slå fra meg litt, få ut noe av hverdagens frustrasjoner og irritasjoner..Også har vi laget kjempegod lavkarbo tacopai til middag i dag! Skal dele oppskriften med dere senere. Nå sitter vi sofaen med hver vår kopp te og er klare for å se Cougar Town ♥

Bikram Yoga

Noe av det jeg har brukt tiden min på nå som jeg ikke har blogga, er bikram yoga!

Flere venninner av meg har i det siste testa denne treningsformen, og alle skryter det opp i skyene, og sier de elsker det..!Personlig har jeg aldri vært no fan av yoga. Vi hadde det hver mandag da jeg gikk på danselinja, og mot slutten av hver klasse ble jeg kvalm, svimmel, kortpusta, og fikk dunkende hodepine. Jeg ble rett og slett uvel, slo aldri feil. Men nå er jo dette over fem år siden (!!!), så jeg tenkte at det var på tide å gi det en ny sjanse. Spesielt siden dette er yoga som foregår i et varmt rom. Jeg liker varme.

Så vi slo til på tilbudet til "Bikram Yoga Oslo" i Grønnegata: Tren så mye du vil i 10 dager for 350 kr. Jeg sier "vi", for etter at jeg dro alene første gangen, så ville både Endre og Melissa også bli med.

Den første gangen gikk det som det pleier å gjøre, jeg ble dårlig. Og ikke bare sånn "jeg føler meg litt uvel"-dårlig, mer sånn "jeg kasta opp og klarte såvidt å rekke frem til doen før jeg gjorde det"-dårlig. Jeg tok en morgenklasse, tror det var kl 09.00, og jeg hadde spist noen biter omelett før jeg dro... BAD IDEA! Klassen varer i hele 90 minutter, og etter sånn 15-20 min måtte jeg sette meg ned annethvert minutt fordi jeg ble svimmel. Jeg klarte å holde meg i rommet NESTEN helt til slutten av timen, tror det var igjen sånn 10-15 minutter.

Men allerede dagen etter, da Endre og Melissa ble med på en ettermiddagsklasse, merket jeg stor forskjell. Jeg ble ikke kvalm, og klarte å være med på mange flere øvelser. Og det fortsatte i den retningen for hver dag, det gikk bare bedre og bedre. Jeg fikk bedre kontroll på pusten, ble mindre svimmel, merket ikke noe kvalme i det hele tatt, og endte opp med å klare å være med på alle øvelsene i løpet av de 90 minuttene! Også ble jeg hekta da.. Den 10-dagers treningsperioden er ferdig nå, så det er noen dager siden sist jeg var der. Men nå har jeg fått lønning, så nå skal jeg tilbake og kjøpe klippekort!Det som er genialt med BYO, er at de har KUN Bikram Yoga, og opptil flere klasser hver eneste dag, både tidlig på morgenen, utover formiddagen/ettermiddagen, og på kvelden. I tillegg har de kjempefine lokaler, og de som jobber der er superhyggelige. Du merker med en gang du kommer inn døra at det er et trygt og godt sted å være.

Og i tillegg så er dette trening for ALLE. Det er bare å komme og se selv, de som er på klassene finnes i alle aldre, størrelser og fasonger, fra begge kjønn.

Jeg trente bikram yoga i 8 av de 10 dagene jeg hadde "intro-kurset", og jeg må faktisk innrømme at jeg merket forskjell på kroppen min etter den korte perioden. Denne treningen, kombinert med lavkarbokostholdet, er tydeligvis noe som fungerer for meg. Jeg føler meg mye bedre på mange måter, bl. at jeg har mer energi, og føler meg generelt mer vel i hverdagen. Men som en bonus så kjente jeg at buksene mine begynte å sitte litt løsere. Jeg skal ikke gå så altfor mye innpå dette her nå, men det siste året så har jeg vært litt tyngre/større enn det jeg føler meg komfortabel med. Og jeg har ikke prøvd å slanke meg på noen som helst måte, men jeg har trent mye på treningsstudio, i håp om å komme tilbake til der jeg trives med å være, uten å lykkes. Kan forklare dette bedre senere, men bottom line er ihvertfall at dette er noe jeg har funnet ut at jeg liker veldig godt, og kommer til å fortsette med, og jeg kan så absolutt anbefale det videre!www.byo.no

 

Nike FreeZone Challenge

Endre er med på Nike FreeZone Challenge om dagen, og har ansvar for "Urban Running Tours". I dag hadde vi første løpeturen, som starta ved Blå.Nike-vanen var tilstede og delte ut sko for de som ville prøve noen av løpeskoene, jeg fikk bl.a prøve et par i hvit og lilla, som du kan se på bildene:

Neste tirsdag har dere sjansen til å bli med på en ny løpetur, den skal nok starte i Gamlebyen. JOIN US! :D

 

On the run

Fikk nettopp lønning, så på fredag investerte jeg i et par Nike Free:De løpeskoene jeg har fra før er blitt slitte, så jeg får litt vondt under føttene når jeg løper på mølla, derfor var det på tide med et par nye.

Kjøpte disse på Sole Service i byen. De siste de hadde i min størrelse i denne fargen! Skikkelig behagelige sko, de sitter som en sokk...!

Og lilla er jo min favorittfarge. Loves them!

Time to get fit!

Dette skal jeg prøve på trening i dag!

PT - Here I come

Nå er jeg klar for min andre ordentlige PT time..! Forrige gang fikk han meg til å løpe, noe jeg hater å gjøre. Også hadde vi mye fokus på styrke i armene. Har hatt problemer med å løfte armene over hodet hele helgen! Lol.

Jeg aner ikke hva vi skal gjøre fra gang til gang, noe jeg syns er godt, for da blir det ikke kjedelig, også slipper jeg å grue meg..!Ready for action!

Jeg har blitt testet...!

Hadde første PT timen min i dag, og måtte løpe cooper-testen..!  Lol, tror ikke jeg har prøvd meg på den siden ungdomsskolen...!

I tillegg så hadde vi en del tester i styrke, også gjorde han en kroppsanalyse. Jeg gleder meg til timene fremover, tror det kommer til å gå bra. Gjorde det ihvertfall helt greit på testene i dag.


I did good today, det er deilig når man føler at man får til ting :)

 

Når løp du cooper-testen sist??

 

 

Feels good!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra min første spinningtime!

Jeg var litt nervøs for at det skulle bli for tungt for meg, for jeg har alltid syns at det ser så sinnsykt slitsomt ut, men jeg likte det faktisk! Instruktøren vi hadde spilte jo Jay-Z, Three 6 Mafia, Erykah Badu, Xzibit og Nico D! Også tråkket vi hele tiden i takt til musikken, noe som passer meg ypperlig. Ja det var tungt til tider, og jeg svetta så det rant, men jeg hadde det gøy samtidig, takket være musikken!

Musikk hjelper med absolutt alt! Ah, jeg bare ELSKER musikk, jeg aner virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten. Musikk er selve livet ♥

Jeg kommer nok til å ta flere spinningtimer fremover ja!


1 stk sliten men fornøyd Julie


Har du prøvd spinning noen gang??

The work-out of a lifetime!

I dag har jeg vært på StudioDay og hatt min aller første pt-time! (Time med personlig trener)

Det varte bare i en halvtime, men DAMN, jeg har aldri vært så sliten etter trening, og svetten rant som det ikke har gjort på lenge!

Vi starta med en kjapp 5 minutters oppvarming på tredemølla, også gikk vi rett på øvelser med egen kroppsvekt, ball, og kinesis-ustyret. Vi jobba hovedsaklig med styrke i bein og mage. Øvelsene så enkle ut, men i det tempoet jeg holdt, så ble det sykt tøft etterhvert. Det var ikke mange minuttene jeg fikk innimellom slagene til å drikke og ta en pust i bakken.

Beina er helt gelé akkurat nå. Jeg merker de svikter litt under meg noen ganger. Så nok ut som en blanding av en and og en pingvin der jeg prøvde å kave meg bortover snøen på vei hjem.. Aiaiaiai, jeg gruer meg til imorra! :S

Jeg skal helt klart ha noen flere pt-timer. Men nå skal jeg først jobbe videre med det vi gjorde i dag, så jeg får spart opp litt penger, for det greiene der er dyrt!

Etter treninga dro Endre og jeg en tur på Stockfleths for å ta en kaffe og slappe av litt.


Haha, sjekk håret! Hadde glemt hårbørsten. Yikes!

Nå slapper jeg av hjemme i sofaen. Tenkte å ta et par timer på øyet før jeg stikker på jobb. Nattevakt i natt, og en uke fremover!

Har du prøvd pt-time noen gang??

Ha en super helg kjære lesere :)YES!

I dag har jeg vært på trening før jobb!!

Meldte meg inn på treningstudioet StudioDay på Posthallen her om dagen (der som butikken til Leila Hafzi ligger) . De åpnet for bare noen uker siden, så de hadde et tilbud hvor du fikk medlemsskapet for 300,- i måneden ut året hvis du meldte deg inn i løpet av Januar. (Det koster vanligvis 550,-)

Jeg har snakka en del med Endre i det siste om at jeg har lyst til å begynne å trene, og har vurdert f.eks Elixia. Derfor var jo dette perfekt, og vi benyttet oss like så godt av sjansen og meldte oss inn begge to!

Det er som sagt nytt, så alt er veldig fint og high-tech. Likevel er det en skikkelig chill atmosfære der, som jeg liker veldig godt.


Det som er så kult med akkurat dette senteret er at de har noe som heter Wellness System Key:
"som utover å være nøkkel til senteret og skapet ditt, fungerer som nøkkelen til akkurat ditt treningsprogram. Med en innebygd databrikke brukes nøkkelen til hvert apparat, og lar deg lagre økter og gjennomføre de målsetningene som er designet for deg".

Jeg prøvde dette for første gang i dag, og det passer meg perfekt! Jeg ga bare beskjed til hun i resepsjonen at jeg ønsker å jobbe med bl.a kondisjonen min. Så har hun lagt inn et eget kondisprogram i denne nøkkelen, som jeg bare putter inn i tredemølla, og så begynner den av seg selv! Den hever og senker farten, og heller på maskinen så jeg kan løpe i "oppoverbakke". Jeg trenger ikke å trykke på en eneste knapp! Jeg kan faktisk se på tv, eller høre på musikk mens jeg gjør det. Det er nemlig egne skjermer på alle maskinene, så jeg tar bare på headset og velger hva jeg vil se/høre på, og løper i vei.

Også skal jeg prøve et treningsprogram de har som heter kinesis:

"Kinesis er gresk og betyr bevegelse. Man trener med styrkeapparater som er festet til veggen, og i motsetning til vanlige apparater, blir motstanden jevn gjennom hele øvelsen fordi kablene som er festet til vektmagasinene danner en lukket kjede. I tillegg går kablene gjennom roterende trinser 360 grader slik at alle bevegelser er mulige. I øvelsene brukes også balansebrett og ball i tilknytning til selve apparatet".

Man kan trene både kondisjon og styrke med kinesis, jeg skal trene kondisjon i første omgang.

De har også spinning og andre gruppetimer der.

Jeg har også tenkt til å ta noen PT-timer, men må vente med det til etter lønning..! Hehe. Det var ihvertfall veldig deilig å trene før jobben i dag, tok et kvarter i badstua også før jeg dro derfra. Herlig!
Har fått mange spørsmål om jeg har gjort noe med håret i dag..! Hehe. Og det har jeg jo ikke, annet enn at jeg har sitti i badstua da. Folk tror jeg har farga håret lysere av en eller annen grunn. Funny.

Anyways, kan anbefale StudioDay på det sterkeste. Menneskene som jobber der er også utrolig hyggelige! So check it out ;D

Er du medlem av et treningsstudio? Isåfall hvilket, og er du fornøyd??

Jeg kan nesten ikke gå..!!

Jeg er så syyyyyykt STØL! Og da mener jeg virkelig sykt støl! Jeg er egentlig vant til å være litt støl innimellom, siden jeg er danser, men dette er rett og slett ille. Jeg har trent noen ganger de siste par ukene, og nå klarer jeg såvidt å gå.
Jeg klarer verken å sette meg ned eller reise meg opp uten å støtte meg til noe, og når jeg går så ser jeg ut som en 90 åring med hoftesvikt.. JEES! I'm in pain. Just end it now!

bilde 439
This is no fun..!

Og jeg skal liksom på jobb om et par timer?? Jadda..

Har du noen gang vært så støl??

Painkillers, here I come..

TreningsJulie

Jeg merker at det å gå fra 3 timer med ganske intens dans to ganger i uka, til ikkeno, har gått utover formen og humøret.
Stakkars Endre sier jeg bare..! Hehe. Neida, men det har helt klart en stor innvirkning på humøret, og jeg merker absolutt at jeg har et behov for fysisk aktivitet.
Jeg har aldri vært no fan av sånn "nå skal jeg dra på et treningstudio for å trene i to timer" opplegg, så derfor har dans alltid vært min form for trening. Men nå som jeg ikke har den muligheten lenger, så må jeg nesten finne meg i tredemølle, vektstang og annet treningsutstyr...
I går så bestemte jeg meg for at det var på tide å komme i gang igjen, så i dag dro Endre og jeg til tv2 rett etter at vi hadde stått opp. Er jo tross alt en veldig bra måte å starte dagen på, når man har mulighet det.

img6923

Men det merkes at jeg ikke akkurat er vant til denne typen trening. Julie dro nemlig hjemmefra uten sko, uten vannflaske, uten strikker til å holde buksebeina på plass, og jeg hadde til og med klart å dra fra mobilen min...
Jaja, det går vel bedre i morgen...! :S

(Forresten, å løpe i sokkelesten på tredemølla er ikke å anbefale, fare for blemmer under foten...! Auauau...)

Julie Jansen

29, OsloBlogglisten

Bloggurat

bloglovin

Follow JuliTruli

hits