Hjem Om meg Profil Kategorier Mote & Outfits Følg bloggen med Bloglovin'


september 2011

Choker

This just in:Lindex

OUTFIT - CoralBoots - Steve Madden / Cardigan - Nelly / Kjole - HM / Veske - Juicy / Skjerf - Accessorize


bloglovin<--- FOLLOW!

It all went well

Både tv-intervjuet forrige uke og reklameaudition i går gikk veldig bra, men når det gjelder sånne ting så får man jo aldri svar med en gang. Skulle få svar på reklamejobben i slutten av neste uke, og tv-intervjuet skulle jeg få svar på innen tre uker. Så da er det bare å krysse fingrene og håpe på det beste. Jeg er ihvertfall fornøyd med egen innsats, og har faktisk en god magefølelse :)Nå er jeg klar for siste nattevakt for denne gang. Peace out!

Audition

Skjer ting om dagen gitt!

 

I dag skal jeg på audition til en reklameshoot som de trengte dansere til. Eller, prøvespilling som de kalte det. Skal være for noe barnemøbler, så det innebærer også barn. Men det går jo bra, jeg er vant med barn. Skl vel se ut moren til en av disse barna, så hva syns dere, ser jeg ut som en mamma?Wish me luck! Again.. ;P

 

Og husk å følge bloggen på Bloglovin

bloglovin

OUTFIT - Trains and trams 

bloglovin

Ocean DriveOcean Drive by Isadora

 

bloglovin

Toppbloggeres anbefalinger

Som jeg skrev om i dette innlegget så kjøpte jeg Xen-Tan selvbruningskrem etter å ha lest anbefalninger på diverse blogger. Og etter at jeg posta det innlegget så så jeg at også Salongen nå har anbefalt den som jeg kjøpte. Først så tenkte jeg at, ok, selv om jeg ikke likte den og syntes den var dårlig, så kan det jo fortsatt hende at de som har blogget om den faktisk likte produktet, og syntes det var bra. Men så postet jeg en kommentar på innlegget til Salongen om at jeg ikke var like fornøyd, og linket til innlegget mitt dersom noen ville lese hva min erfaring var. Men når jeg går inn på innlegget nå, så har ikke kommentaren min blitt godkjent..

Hmmm..Må nok si at jeg herved er skeptisk til anbefalninger fra toppbloggerne, uansett hvor mye de hevder at de ikke ville anbefalt produkter de ikke selv er fornøyd med..

 

bloglovin

OUTFIT - BLUE COAT


Jakke - HM / Sko - Nelly / Skjerf - Accessorize / Bukse - Guess

Litt kjipt med iPhonebilde, men det var det vi hadde for hånden. Den jakka kjøpte jeg på HM i sommer. Investerte i høstplagg litt tidlig i år, og denne var så søt at den måtte jeg bare ha. Sjekk sløyfene på lomma, love it! Jeg har så og si ingen plagg i blått, bortsett fra jeans, men denne blåfargen var perfekt.

Ready for the night

Selv om jeg holder på med lavkarbo om dagen, så er jeg ikke superstreng på det, fordi det er noe jeg bare gjør for min egen del, ikke fordi jeg MÅ. Så jeg spiser fortsatt godis og drikker brus på lørdager.

Nå er jeg i gang med nattevaktsuke, så jeg har med meg godisposen på jobb. Jeg ELSKER salt smågodt, så hamstrer inn en del av det når vi er i Sverige. Og sjokolade da selvfølgelig, det sier seg selv.

I tillegg så har jeg laget tortillalefser helt selv, så har med meg falafler, salat og tzatziki som jeg kan fylle dem med og spise på jobb. NAMME :D

Om du skal jobbe, feste eller bare slappe av hjemme, så ønsker jeg deg en god natt!

Tv-intervju

Nå er jeg på vei ut døra, for å dra på et tv-intervju. Foreløpig er det hemmelig hva det er, men kryss fingrene for at det går bra da! Det er et veldig underholdende program, jeg lover!

I'm excited, wish me luck!

 

bloglovin

Krøller

Jeg skulle ønske jeg var født med krøller, for det er det fineste jeg vet! Men så er det jo sånn at man alltid skulle ønske man hadde det man ikke har. Alle de jeg kjenner som har krøller sier de skulle ønske de hadde rett hår og omvendt. Men derfor er det jo så fint at vi har sånne fine apparater som krølltang og rettetang, så kan du ha akkurat den sveisen du vil!Nå skal jeg spise frokost (ja, frokost), og komme meg på kveldsvakt. Ha en flott torsdag!

 

bloglovin

Modell for en dag

En av mine beste venninner hadde svenneprøven sin i dag, og trengte meg som hårmodell. Marhu som jeg har skryti av flere ganger her på bloggen, min faste frisør. Hun trengte meg til fletting og krølling, og temaet hennes var hiphop. Hun ba meg kle meg og sminke meg litt "hiphop", så da tok jeg på meg sneakersa, adidasgenseren og blingen da vetuMen etter å ha sovet i tre timer i natt var jeg trøtt som en dupp der jeg satt på bussen på vei ned til byen. Av en eller annen grunn fikk jeg rett og slett IKKE sove i natt. Jeg pleier aldri å ha problemer med det, har til vanlig et veldig godt sovehjerte. Men den ene dagen jeg faktisk må opp tidlig så sovna jeg jo ikke før i 4-5 på natta. Needless to say så var jeg ikke akkurat no solstråle på twitter i dag tidlig. Men, fikk kjøpt meg en kopp kaffe på Stockfleths før jeg satt meg på toget, så jeg klarte heldigvis å holde meg våken frem til Sandvika.Da jeg kom fram til skolen hvor Marhu hadde svenneprøven i fire-tida, så hadde Marhu allerede vært der siden halv åtte om morran, og hatt flere modeller. Jeg var den siste, og hun var superstressa og nervøs fordi hun lå veldig langt etter skjemaet, men for en gangs skyld var det en positiv ting at Julie ikke har så veldig mye hår å skryte av.. Haha, hun ble ferdig med å flette det tynne håret mitt i en fei, og rakk å bli ferdig i tide!Og guess what, hun besto! Jeg hadde selvfølgelig trua hele veien, for Marhu er veldig dyktig på det hun gjør, men nå fikk hun det bekreftet selv også! Gratulerer babe, stolt av deg :D

Fikk noen rare blikk på Oslo City i dag da jeg tok en kjapp kaffe med Endre før han dro på trening. Haha, har dere ikke sett cornrows før eller??

 

Husk å følge bloggen da, just press this lovely lady:

bloglovin

Xen-Tan, en ærlig vurdering!

Har sett så mange blogger i det siste som skryter av Xen-tans selvbruningskrem, og siden jeg hadde lyst til å ha litt farge til bursdagsfesten i helga, så bestilte jeg meg en sånn på coverbrands.no. Jeg bestilte den typen som heter Perfect Blend, hvor du selv kan bestemme for dyp fargen skal være ved å dreie på lokket. Jeg kjøpte også med meg Scent Secure bodylotion, som du skal smøre på etter selvbruningen for å unngå selvbruningslukt, som kan være ganske ille.

Første gangen jeg smurte meg så valgte jeg 50/50, for jeg ville jo ikke bli for brun heller. Det gikk kjempefint å smøre meg, jeg ble ikke skjoldete eller noe. Dette er nemlig første gangen jeg prøver selvbruningskrem, nettopp fordi jeg har vært redd for å bli skjoldete og oransj. Fargen så veldig bra ut med en gang, og jeg ventet en time med å smøre på bodylotion sånn som det står på tuben at man skal gjøre.Og førsteintrykket var bra. Fargen så fin ut, den var lett å bruke, og jeg ble ikke skjoldete.


Her hadde jeg akkurat smurt meg, og var ganske fornøyd med resultatet.

Jeg har skjønt det sånn at med selvbruningskremer så skal fargen bli dypere etterhvert, altså at den fortsetter å virke i noen timer etterpå så du blir brunere enn når du først smurte deg. Med denne kremen var det motsatt! Jeg fikk en kjempefin brunfarge med en gang jeg smurte den på, men dagen etter kunne du ikke en gang se at jeg hadde smurt meg. I tillegg syntes jeg det lukta skikelig svette av meg hele den dagen, og jeg trodde kanskje det var genseren min, men når jeg kom hjem og skifta, så skjønte jeg at det faktisk var kremen..! Og ikke nok med det, men jeg fikk også  utslett under knærne og bak albuen.

Men, jeg tenkte at kanskje jeg bare burde smøre meg en gang til, at fargen da ville bli litt dypere. Det er jo så mange som har blogget om hvor fantastisk denne kremen er, så kanskje det var jeg som hadde gjort det feil. Så to dager etterpå så smurte jeg meg igjen, og gikk denne gangen over på den litt mørkere siden av "fargehjulet". Men nei da, fargen var så og si borte igjen dagen etter, og det lukta fortsatt surt selv om jeg brukte den kremen som liksom skulle dempe selvbruningslukten.

Med andre ord, jeg er ikke imponert, jeg kommer nok ikke til å bruke den noe mer, og må dessverre si at jeg syns det var bortkasta penger..

 

Terningkast:       
OUTFIT - Tunnels and escalators

Sko - Jeffrey Campbell / Bukse - Mango / Topp - American Apparel / Cardigan - Zara / Veske - Juicy

 

Ikke glem å følge bloggen med BLOGLOVIN, bare trykk på ikonet:

bloglovin

Bikram Yoga

Noe av det jeg har brukt tiden min på nå som jeg ikke har blogga, er bikram yoga!

Flere venninner av meg har i det siste testa denne treningsformen, og alle skryter det opp i skyene, og sier de elsker det..!Personlig har jeg aldri vært no fan av yoga. Vi hadde det hver mandag da jeg gikk på danselinja, og mot slutten av hver klasse ble jeg kvalm, svimmel, kortpusta, og fikk dunkende hodepine. Jeg ble rett og slett uvel, slo aldri feil. Men nå er jo dette over fem år siden (!!!), så jeg tenkte at det var på tide å gi det en ny sjanse. Spesielt siden dette er yoga som foregår i et varmt rom. Jeg liker varme.

Så vi slo til på tilbudet til "Bikram Yoga Oslo" i Grønnegata: Tren så mye du vil i 10 dager for 350 kr. Jeg sier "vi", for etter at jeg dro alene første gangen, så ville både Endre og Melissa også bli med.

Den første gangen gikk det som det pleier å gjøre, jeg ble dårlig. Og ikke bare sånn "jeg føler meg litt uvel"-dårlig, mer sånn "jeg kasta opp og klarte såvidt å rekke frem til doen før jeg gjorde det"-dårlig. Jeg tok en morgenklasse, tror det var kl 09.00, og jeg hadde spist noen biter omelett før jeg dro... BAD IDEA! Klassen varer i hele 90 minutter, og etter sånn 15-20 min måtte jeg sette meg ned annethvert minutt fordi jeg ble svimmel. Jeg klarte å holde meg i rommet NESTEN helt til slutten av timen, tror det var igjen sånn 10-15 minutter.

Men allerede dagen etter, da Endre og Melissa ble med på en ettermiddagsklasse, merket jeg stor forskjell. Jeg ble ikke kvalm, og klarte å være med på mange flere øvelser. Og det fortsatte i den retningen for hver dag, det gikk bare bedre og bedre. Jeg fikk bedre kontroll på pusten, ble mindre svimmel, merket ikke noe kvalme i det hele tatt, og endte opp med å klare å være med på alle øvelsene i løpet av de 90 minuttene! Også ble jeg hekta da.. Den 10-dagers treningsperioden er ferdig nå, så det er noen dager siden sist jeg var der. Men nå har jeg fått lønning, så nå skal jeg tilbake og kjøpe klippekort!Det som er genialt med BYO, er at de har KUN Bikram Yoga, og opptil flere klasser hver eneste dag, både tidlig på morgenen, utover formiddagen/ettermiddagen, og på kvelden. I tillegg har de kjempefine lokaler, og de som jobber der er superhyggelige. Du merker med en gang du kommer inn døra at det er et trygt og godt sted å være.

Og i tillegg så er dette trening for ALLE. Det er bare å komme og se selv, de som er på klassene finnes i alle aldre, størrelser og fasonger, fra begge kjønn.

Jeg trente bikram yoga i 8 av de 10 dagene jeg hadde "intro-kurset", og jeg må faktisk innrømme at jeg merket forskjell på kroppen min etter den korte perioden. Denne treningen, kombinert med lavkarbokostholdet, er tydeligvis noe som fungerer for meg. Jeg føler meg mye bedre på mange måter, bl. at jeg har mer energi, og føler meg generelt mer vel i hverdagen. Men som en bonus så kjente jeg at buksene mine begynte å sitte litt løsere. Jeg skal ikke gå så altfor mye innpå dette her nå, men det siste året så har jeg vært litt tyngre/større enn det jeg føler meg komfortabel med. Og jeg har ikke prøvd å slanke meg på noen som helst måte, men jeg har trent mye på treningsstudio, i håp om å komme tilbake til der jeg trives med å være, uten å lykkes. Kan forklare dette bedre senere, men bottom line er ihvertfall at dette er noe jeg har funnet ut at jeg liker veldig godt, og kommer til å fortsette med, og jeg kan så absolutt anbefale det videre!www.byo.no

 

Party till 8 in the morning!

På fredag fylte Endre 25 år, og siden han jobber så hardt om dagen, så syns jeg han fortjente en skikkelig feiring. Vi lånte leiligheten til en kompis av oss for anledningen, både fordi han har litt større plass, og fordi det er mer sentralt. Endre og jeg har fest to ganger i året, og det er når vi har bursdag, og da er det alltid med party fullt lydanlegg, flere dj'er, lys, snacks, ballonger og god stemning! Siden bursdagen hans var på en fredag, så tok vi festen samme dag. Er jo stas å feire på selve dagen.

Jeg hadde fri hele fredagen, så på formiddagen dro jeg ned til leiligheten og satt opp telys, blåste opp ballonger, satt ut lydanlegget, og ordnet med diverse. Deretter dro jeg hjem og gjorde meg klar til bursdagsmiddag. Endre jobber egentlig til kl 17, men jeg overrasket han med å møte opp på jobben hans kl 15 for å hente han. Hadde med klær til han, så ba han skifte og tok han med ut for å spise. Han kunne selv velge hvor han ville spise hen, og valgte Illegal Burger.


Dårlig iphonebilde, men her er jeg altså på vei ut døra for å hente Endre. Hadde på meg sko fra Surface To Air, skjorte fra Zara og skjørt fra HM.
Vi er jo egentlig på lavkarbokosthold om dagen, men siden det var bursdag så la vi det på hylla denne helga og spiste akkurat det vi hadde på lyst på..!

Etter middag dro vi hjem igjen for å gjøre oss klare til festen, så dro vi sammen ned til Løkka. Det ble champagne og gaveåpning med et lite knippe mennesker før festen kom ordentlig i gang.
Festen var vel over i 7 tida neste morgen, og vi sovna på sofaen i 8-tida..!


Etter å ha sovet noen timer på sofaen, så dro vi på macern og kjøpte frokost, så satte vi på en film, og da var det noen som sovnet litt til..

 

Nei da så..

Tassen og jeg sitter nå på balkongen og koser oss i det nye møblementet vårt. Eller, det vil si, det er nytt for oss. Fikk det av mamma og pappa, som har hatt det før oss. Har ønska meg sånn lenge, og vi fikk akkurat plass til det, passet helt perfekt. Så nå kan vi endelig sitte på den ferdig innglasserte balkongen vår og slappe av!
Har vært fraværende på bloggen en stund. Life happened :) Men det er jo ikke noe nytt. Det hender jeg har lengre perioder hvor jeg ikke blogger noe. Og det er jo helt ok, for dette er jo ikke jobben min eller noe.

Dessuten så er jeg egentlig litt lei av blogg.no.. Har veldig lyst til å flytte over på wordpress. Kommer nok til å gjøre det etterhvert, vil bare ha hjelp av Endre til å lage en fin side først.

Noen med wordpress som har hatt blogg.no tidligere som kan dele noen erfaringer?

Julie Jansen

29, OsloBlogglisten

Bloggurat

bloglovin

Follow JuliTruli

hits