Hjem Om meg Profil Kategorier Mote & Outfits Følg bloggen med Bloglovin'


♦Fashion

My new ring

Fikk denne kule ringen av Lilia etter JLH moteshowet på onsdag. I like! Jeg digger ringer, og denne er allerede blitt en favoritt!SWEET :D

Fashionshow

I dag var jeg modell for Johnny Leave Homes kommende kolleksjon. Vi gjord et lite stunt på en matbutikk på Majorstua. En hel haug med modeller gikk "catwalk" midt mellom alle butikkhyllene. Quick hadde et lite danseshow også. Og alt ble filma, så de skal lage en slags promovideo av det.

Kom til Art Complexion klokka halv ni i dag tidlig og dro rett i hår og sminke. Skulle nesten hatt bilde av det, for på et tidspunkt så hadde jeg tre jenter rundt meg som fiksa sminke, hår og negler samtidig. Var sikkert litt av et syn! Kimhye fikk noe av den samme behandlingen:Både hår og sminke var ganske crazy. Følte meg litt som en klovn med det håret, manglet bare den store røde nesa :PMen det var artig! Morsomt å gjøre noe annerledes. Regner med videoen blir lagt ut på Youtube, så da poster jeg den når den er ferdig.

Fikk ikke tatt så mange bilder selv, men det var mange andre som tok bilder, så håper å få tak i noen flere etterhvert.

OUTFIT - Hey Tell
Bukse - Guess / Cardigan - Saint Tropez / Topp - Topshop / Jakke - River Island / Skjerf - Lindex

Til dere som har iPhone, dere må laste ned en app som heter HeyTell! Den fungerer som en walkie-talkie, så du legger til venner som også har appen gjennom kontaktlista di, så kan dere sende hverandre talebeskjeder. Jeg bruker den masse. Det koster ikke penger, annet enn mobildataen du bruker. Jeg har abonnement med fri data, så jeg kan bruke den så mye jeg vil. Hvis du er koblet til nett så er det jo gratis. Kjempeartig app, anbefales!

 

bloglovin

Bestilt

Jeg har faktisk bestilt meg en Vanessa Bruno-genser på Laredoute.no. Har aldri bestilt noe derfra før, men har vært på utkikk etter varme, fine gensere i lyse farger nå som vinteren nærmer seg, og denne virka jo helt perfekt! Så den i grå på bloggen til Camilla Pihl (en veldig bra blogg forresten, verdt et besøk hvis du ikke har vært der før), og var solgt. Håper den er like fin i virkeligheten, og at den er behagelig å ha på seg..!Noen som har bestilt fra Laredoute før?

Ballerina
Hihi, så kom det en liten tass da, som lurte på hva det var som fikk så mye oppmerksomhet. Han er jo vant til å få all oppmerksomheten selv!
How cute are these!!? Kjøpte de i en butikk på Byporten, husker dessverre ikke navnet. Men skoene er fra Patrizia Pepe. Digger at de kommer i en egen liten "pouch", og blir så små når du ruller de sammen at de bare kan slenges oppi veska, så har du et par ekstra sko. Kjempekjekt å ha med på byen for eksempel, når hælene trenger å ta kvelden..

Gleder meg til å bruke disse i Miami i november!

 

bloglovin

OUTFIT - Rosa sløyfe
Sko - Nelly / Shorts - Levis / T-skjorte - HM / Cardigan - Zara / Choker - Lindex / Rosa sløyfe - Clas Ohlson

Nå er det jo oktober og rosa måned, så da må vi støtte Rosa Sløyfe-aksjonen. Vi kjenner vel alle noen som har blitt rammet av dette, det gjør ihvertfall jeg. Så jeg kjøper meg en rosa sløyfe hvert år, og går med den et sted hvor den er synlig, for å minne flere på å gjøre det samme.

Har du støtta Rosa Sløyfe-aksjonen i år?


bloglovin

Choker

This just in:Lindex

OUTFIT - CoralBoots - Steve Madden / Cardigan - Nelly / Kjole - HM / Veske - Juicy / Skjerf - Accessorize


bloglovin<--- FOLLOW!

OUTFIT - Trains and trams 

bloglovin

OUTFIT - BLUE COAT


Jakke - HM / Sko - Nelly / Skjerf - Accessorize / Bukse - Guess

Litt kjipt med iPhonebilde, men det var det vi hadde for hånden. Den jakka kjøpte jeg på HM i sommer. Investerte i høstplagg litt tidlig i år, og denne var så søt at den måtte jeg bare ha. Sjekk sløyfene på lomma, love it! Jeg har så og si ingen plagg i blått, bortsett fra jeans, men denne blåfargen var perfekt.

OUTFIT - Tunnels and escalators

Sko - Jeffrey Campbell / Bukse - Mango / Topp - American Apparel / Cardigan - Zara / Veske - Juicy

 

Ikke glem å følge bloggen med BLOGLOVIN, bare trykk på ikonet:

bloglovin

OUTFIT - Wedding

Dette er hva jeg hadde på meg i bryllupene på lørdag:

Kjole - HM / Pumps - Zara

OUTFIT - BB HomemakerBoots - Aldo / Shorts - Element / Topp - Monki / Veske - Juicy / Headband - American Apparel

OUTFIT - Blue
Kjole - Guess / Headband - American Apparel

Jeeeebus, for en dag! Jeg skulle bare til salongen til Marhu for å levere noe greier og få henne til å ta etterveksten, men å komme seg dit var visst ikke bare bare.

Det tar kanskje 15-20 minutter dit med bil, men 4 busser og 2 timer etter at jeg hadde dratt hjemmefra var jeg endelig framme! TO timer!!?! Takket være arbeid og begrensa/stengte linjer for diverse t-bane og trikk. Takk for den..

Snart skal jeg til Bislett for å møte bryllupsfotografen vår! Det er venninna mi AnneMa som skal ta bildene, hun som har stått for alle fotoshootene jeg har vært med på. Hun er sinnykt dyktig, så jeg gleder meg :D

 

OUTFIT - Rays of sunshine
Shorts - vintage / Sandaler - UGG / Genser og veske - Juicy


Endelig skinner sola igjen, og jeg føler at dagene begynner å bli litt mer normale. Det var utrolig deilig å tusle litt ute, og gjøre dagligdagse ærend. Better days ♥

Yelloooooow

Melissa hadde med seg en supersøt gul neglelakk fra Isadora i går, så vi la et par strøk begge to. Den er skikkelig fin og sommerlig, og har faktisk litt gull-aktig skimmer i seg:Er fortsatt ikke no ekspert på å lakkere mine egne negler, men øvelse gjør mester!

Jeg la gellish på neglene i fransk manikyr-stil mens jeg var i Miami, så da fikk neglelakken ligge litt, men det holder bare i 2-3 uker før det begyner å løsne. Jeg har bare litt igjen på to av neglene mine nå, så var på tide med en fin lakk for å dekke det..! Men gellish var et artig alternativ til gelenegler. Like pent, bare ikke like holdbart. Kan anbefales!

 

OUTFIT - Strawberry heavenGenser - Urban Outfitters / Bukse - Guess / Wedges - Steve Madden / Sekk - Juicy Couture

I dag har Melissa vært her og sett på bryllupsting med meg. Vi har grilla, lakka negler, sett på kjoler og skravla, skikkelig kos. Og nå er jeg klar for nattevakt, har en uke med det fremover..! Det beste med nattevakter er at jeg har mulighet for å se på masse bryllupsting på nettet :D

 

MIAMI OUTFITS

Noen av mine antrekk i løpet av Miamituren:

OUTFIT - Twitterbird

Bukse - LF Store / Sandaler - UGG / Genser - Urban Outfitters / Veske - Juicy / Klokke - Michael Kors

Endre tar bilder mens jeg twittrer :P Du finner meg på Twitter HER, navnet er Julitruli.

OUTFIT - Turkish Delight

Skjorte og pumps - Zara / Veske/sekk - Juicy / Bukse - LF Store

Miami OutfitWedges - Steve Madden / Skjørt - Miami / Topp - Nelly / Veske - Armani Exchange

Back to blond

Har jo vært hos Marhu for å freshe opp hårfargen, og denne gangen ble jeg enda litt lysere enn forrige gang. Love it! Skikkelig sommerfrisyre :D

Litt dårlig lys her på jobben da, but you get the picture.

Deilig å være fornøyd med både klipp og farge etter en tur hos frisøren. Marhu er kjempeflink, kan absolutt anbefale en tur til henne hvis du skal farge håret. Hun jobber i salongen på "På Håret" på Haslum.

Featured

Det er alltid like stas å få et antrekk på Dagens Outfit, og i dag klikket jeg meg inn og fikk se at de har posta dette bildet:What a pleasant surpise! :D

Selve innlegget kan du sjekke ut HER.

 

Følger du med på Dagens Outfit??

OUTFIT - SkullShorts og boots - HM / Topp - Nelly / Cardigan - Saints and Mortals / Smykke - Glitter

OUTFIT - Fine Balance

Skjørt - Topshop / Jakke - HM

Ukens farge - Graffiti Nails

Jeg starta med denne ganske knæsje, rosa fargen:Og endte opp med dette mønsteret:


Har kjøpt meg Isadoras "Graffiti Nails", og jeg digger det!

OUTFIT - Gladiators


Sko - Nelly / Kjole - Caché / Cardigan - Juicy


Frem med sandalene, det er jo sommer!

OUTFIT - Summer Skirt


Sko - Aldo / Topp - Topshop / Skjørt - Forever 21 / Jakke - HM / Solbriller - Glitter

MEOW!!

OUTFIT - Operataket

Jakke- BikBok / Shorts - HM / Topp - vet ikke / Solbriller - Glitter / Sko - Adidas / Smykker - Glitter, HM og Miami

OUTFIT - Denim Dress
Kjole - Urban Outfitters


 

This just in

Et par solbriller og en ring fra Glitter:

Bare 99 og 69 kr...!

OUTFIT - Leather Jacket


Bukse - Mango / Sko - Bianco / Topp - Nelly / Jakke - River Island

Flere som har brukt skinnjakka flittig de siste dagene?

OUTFIT - pop of color

Trengte å ha på meg noe behagelig siden jeg skulle jobbe i dag. Og siden det er så deilig vårvær så følte jeg for å ta på noen friske farger.

Tassen syns det er veldig spennende å være på balkongen, for det er så mange rare lukter og lyder der. Nydelige lille gullet mitt ♥

Vi har "lørdagskvelden" i dag, ettersom Endre og jeg ikke så hverandre i hele går. Så nå er det duket for godis og film!

OUTFIT - taking a stroll


Bukse, skjerf og genser - BikBok / Jakke - Warehouse / Wedges - Bianco / Veske - Accessorize / Kaffe - Wayne's coffee :P

 

Hihi, kan du spotte stalkeren min eller..? ;)

OUTFIT - casual mondaySko - Adidas / Bukse og skjerf - BikBok / Topp - Nelly / Cardigan - River Island / Jakke - Acne / Smykke - New York

Boyfriend fit blazer

Merker at jeg klør i fingra etter å bestille denne blazeren her:


Jeg liker absolutt alt med den. De svarte armene, fargen på lommene, knappene, og ikke minst, den er av 75% ull, så den kan brukes på litt kjøligere dager også, noe vi har mer enn nok av her i Norge..!

Fant den på Stylebymarina.com. De har den dessverre ikke inne akkurat nå, men det er kanskje like greit, siden jeg er blakk..

De har veldig mye annet som er fint også, verdt å ta en titt!

OUTFIT - en vårdag i byen
Sko - Bianco / Bukse og skjerf - BikBok / Jakke - Warehouse / T-skjorte - Urban Outfitters / Cardigan - Kenneth Cole

Selv om sola er her, så betyr det ikke at det er så veldig varmt dessverre. Ihvertfall ikke når det blåser i tillegg, så vi kan nok ikke legge vekk skjerf og jakker helt ennå..!

Men nå er det helg, så etter en koselig frokost og en liten spasertur i byen, så blir det hjemmekveld med biff og godis. Skal bli digg å slappe av hjemme etter en uke med nattevakter!

Skinnjakke vær!

Verdens beste følelse å gå ut døra med skinnjakke og solbriller på i dag!!

Jeg møtte ei venninne i byen som jeg ikke har sett på en stund, og vi satte oss i trappa ved Oslo S og koste oss i sola i halvannen time. Men mens vi satt der så forsvant sola bak noen skyer, og da var det IKKE særlig varmt lenger.. Brrrr...

Nå er det den store "fikse-leiligheten" dagen. Endre er i gang med moppen allerede, så får vel sette i gang jeg også..

 

Yummy..!

Calypso
Love those shoes..!!

Hadde jeg bare kunnet ha på meg dette antrekket i dag..!

Dreamon
Men det går heller dårlig.. Vi må fortsatt på med strømpebukse, ullgensere og parkas. LEEEEIIIIIII!!!!

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

OUTFIT - LOVEOUTFIT - SIXTEEN MINUTES OF FAMESko - Sixteen Minutes Of Fame // Bukse - Guess // Genser - H&M // Cardigan - Modström // Smykke - CubusOg så kom det en liten tass som også ville ha sine sixteen minutes of fame.. :P

I wish I was wearing this outfit today

Profits
Gief...!!
TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

I wish I was wearing this outfit today

Oohlala
Buksa, ringen, veska... AH, VIL HAAAA!!!

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

I wish I was wearing this outfit today

Why not
Hadde det bare vært mulig å gå ute i sånne sko om dagen..

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

I wish I was wearing this outfit today!

Cream dream
Siden min egen garderobe bare er et eneste stort rot om dagen, og jeg ikke finner noe som helst, så lager jeg heller drømmeantrekk i Polyvore, og drømmer meg bort i den uendelige garderoben de har der...!

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

I wish I was wearing this outfit today!

Champagne
Herregud som jeg drømmer meg bort på Polyvore noen ganger.. Hadde bare dette vært i skapet mitt!!

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

I wish I was wearing this outfit today!

Crave
Den toppen fra By Malene Birger er bare perfekt. ME WANT!!!

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

INNKJØP - CAPE AV JENNY SKAVLANWuhu, nå har jeg endelig fått oppgjøret for leiligheten (OG kompensasjonen fra tv2), så i dag unnet jeg meg denne cape'n fra kolleksjonen til Jenny Skavlan.

Jeg så et bilde av den for noen dager siden og bestemte meg for at DEN skulle jeg kjøpe meg når den kom i butikkene.

Den så jo helt fab ut på Jenny Skavlan, menneh... får den meg ikke til å se litt stor ut..?

Honey, does this make me look fat??

OUTFIT - MERINO ULL


Boots - H&M // Tights - Lindex // Cardigan - Surface To Air

Ah, min nye favoritt-cardigan, jeg elsker den! Bruker den hele tiden, for den er så god og varm og går til det aller meste. Det beste er at den er i merino-ull, så den klør ikke heller! Score :D

I wish I was wearing this outfit today

Og over til noe som er mye hyggeligere enn oppussing og pengemas, nemlig klær :D

Feathery
TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

I wish I was wearing this outfit today

Bring me home
TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!
You like??

I wish I was wearing this outfit today

Ettersom vi holder på for fullt med flytting i disse dager, så blir det ikke mye egne outfits. Har jo stort sett bare på meg joggebuksa :) Så det må bli med ønsketenkningen inntil videre:

 

Beauty rules
TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

I wish I was wearing this outfit tonight

Det er endelig helg, og fredag kveld, men det blir ikke noe bytur på meg. Jeg må holde på med pakking og flytting hele helgen! Men, hvis jeg skulle ut, så skulle jeg gjerne hatt på meg dette her:

Simply
TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

Dilla på ringer!

Jeg er veldig glad i alt av smykker egentlig, men synes det finnes spesielt mye kule ringer om dagen! Bare se på disse godbitene her:

Ringer
Gimme, gimme, gimme!!

Den billigste koster litt over 200 kr, mens den dyreste koster over 12.000!

Klarer du å gjette hvilken som er den billigste og hvilken som er den dyreste??

I wish I was wearing this outfit today

Brrr
TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

 

NYESTE INNKJØP

Lilla genser fra Wood Wood, svart topp fra Horage og beige cardigan fra Surface To Air kjøpt på Freudian Kicks.

Sko fra Black Lily, grå genser fra Won Hundred, votter fra Ganni og grå cardigan fra Modström kjøpt på Mint.

To skjorter og et par hansker fra Bik Bok.

Topp fra JLH kjøpt på Urban.

Masse varme, gode plagg å ha nå som kulda er her! :)

OUTFIT - BLACK LILYGenser - Wood Wood // Smykke - laget i NY // Wedges - Black Lily

 

Også må jeg nesten slenge med et outfit-bilde av kjekkasen min i sin nye Acne-jakkeYummy ;)

SHOPPING SPREEEEEE :D

Jeg oppdaget at jeg hadde fått skattepengene i dag, 36 lapper å bruke på hva jeg vil, WEEEEEEE :D

Da ble det shopping med Silly min! Vi har traska rundt i diverse butikker i en del timer, og jeg må si jeg er veldig fornøyd. Et par sko, noen topper, og noen varme, fine gensere er noen av de tingene jeg har kjøpt i dag.


Julie med handleposene, i full sving på Monki.

Også tok vi en velfortjent middag på Friday's. Er jo ikke hver dag at man kan spandere, så jeg benyttet meg av sjansen:
Endre joina oss underveis

Hva jeg har kjøpt må jeg vise dere senere, for nå trenger jeg en time på øyet før jeg skal jobbe nattevakt!

Har du fått skattepengene dine ennå??

OUTFIT - KINO

Dette hadde jeg på meg på kino-daten vår i kveld:


Genser og smykke - JLH // Wedges - Surface To Air // Skjørt - H&M


Og så et lol-bilde til slutt:LOL!

OUTFIT - ON THE ROOFBukse - Guess // Skjerf - River Island // Jakke - Blend // Skjorte - H&M // Wedges - Surface To Air

 

OUTFIT - ACNE

Jeg elsker den nye jakka mi fra Acne!

Sko - Jeffrey Campbell // Skjorte og bukse - Guess // Smykke - Johnny Leave Home // Jakke - Acne

I wish I was wearing this outfit tonight

Acne ftw

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

I wish I was wearing this outfit today

Fallen
TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

Høstoutfit! Whatta ya think??

I wish I was wearing this outfit tonight

Glitzy

Friday night! Noen som skal noe gøy??


I wish I was wearing this outfit tonight

Bam
TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!Men det blir nok bare joggedress på meg i kveld gitt...!

Noen som skal noe spennende ikveld??


I wish I was wearing this outfit today

Gloomy

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!


Alexander Wang eller Mulberry Oversized Alexa?

Jeg kunne gjerne tenkt meg å ha begge disse skjønnhetene! Men til 6000-7000kr stykket tror jeg nok at jeg heller finner noe som kanskje ligner litt..

Hvilken ville du valgt??
vs


I wish I was wearing this outfit today

Fall Out

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

Det begynner helt klart å bli høst ute (dessverre), så nå er det bare å få på seg jeans, varme gensere/cardigans og skjerf..!

Hva synes du om høstmoten??

OUTFIT - SEE THROUGH


Den nye skjorta fra H&M // Topp - H&M // Sko - Økonomi Sko

Er egentlig ikke så veldig glad i å ta outfit-bilder når jeg har nattevakter, for jeg ser alltid så bleik og sliten ut, men jeg tok 10 minutter på Brun og Blid istad, så det får gå for denne gang.. :)

Nå har jeg en time igjen før jeg skal på jobb, så da er det bare å sette i gang med middag...

Ha en fantastisk fredagskveld folkens!!

Nytt i garderoben!Denne skjorta fra H&M henger nå i skapet mitt. Den er kjempefin, passer til alt! Og det beste er at de ikke koster mer enn 99 kr! Blir nok nødt til å kjøpe den i flere farger etterhvert ;)

Hva synes du om skjorta??

ÈN JAKKE - TRE OUTFITS

OhMyGosh

Spike


Frolick

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

Anything you like??

OUTFIT - KORALL


Wedges - Surface To Air // Skjørt og jakke - H&M // Topp - American Appearel // Smykker - Div

Har akkurat vært med Endre på NAV så han får inn litt penger nå mens han er sykemeldt. Er hjemom for å spise litt. Tenker å ta et par klasser på Oslo Streetdance Studio før nattevakten min i natt, så må løpe!

VESKER!!

Bagorama
TIPS: Lurer du på hvor veskene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle!

Det florerer med kule vesker om dagen, og overalt ser jeg jenter med fine vesker og tenker "nice, en sånn skulle jeg gjerne hatt!". En veske kan gjøre hele antrekket, og selv om jeg har mange fra før, så er det alltids plass til flere!

Og det er ofte vanskelig å se om det er ekte saker, eller kopi, men det virker ihvertfall som om veldig mange gjerne bruker en pen sum på dyre vesker fra bl.a Marc By Marc Jacobs, Miu Miu, Louis Vuitton, Prada og Mulberry.

Selv har jeg en veske fra Miu Miu som jeg elsker, men om den er ekte eller ikke er jeg faktisk ikke helt sikker på, ettersom den er bestilt på nettet..!

Neste veske på ønskelisten er enten en fra Marc By Marc Jacobs eller Alexa fra Mulberry!

Jeg foretrekker ihvertfall vesker med reim på, så jeg kan ha den over skulderen. Det er så plagsomt å måtte bære på den hele tida..!

Har du dyre vesker, eller foretrekker du å bruke pengene på andre ting??


ETT SKJØRT - TRE OUTFITS

Cream dream


Rock princess

The hunt
TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

Jeg skulle gjerne hatt på meg nr 2 i dag!

Hvilken likte du best??

DAGENS OUTFIT #2

I dag ble en av mine antrekk postet på bloggen DAGENS OUTFIT igjen. Like moro hver gang :D
Jeg digger den bloggen, konseptet er dødsbra. Jeg titter innom der hver eneste dag for litt inspo og for å lese de morsomme kommentarene de ofte kommer med.Lurer du på hvilket antrekk de har posta, da kan du sjekke det ut HER!

OUTFIT - OFF THE WALL


Wedges - Surface To Air // Jeanstights - Guess // Blazer - H&M // Topp - Forever 21 // Veske - Glitter // Skjerf - 2b Bebe

Det kan kanskje virke som om den brune veska er den eneste jeg har, men siden vi har visninger nå så har jeg pakka bort de andre så lenge. Jeg har mange flere asså, jeg lover! Hehe :P

Og jeg digger de nye skoa mine! De er kjempegode å gå i, og jeg har fått flere komplimenter for de. Sånt liker vi! ;)

I wish I was wearing this outfit today

Payday

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

Det er sol i dag!! Nå må jeg vaske og fikse de siste tingene i leiligheten før visning, så skal jeg ut i det fine været! :D

OUTFIT - STATING THE OBVIOUS


Tights - American Appearel // Boots - H&M // T-skjorte - Stress // Veske - Glitter

I dag skal jeg være hjemme med den opererte gutten min, og fikse leiligheten til visning imorra mens han sitter på sofaen og tar det med ro. Vi skal se en film og spise litt godis i kveld da, det er jo lørdag tross alt :)

Hva pleier du å gjøre på lørdager??

I wish I was wearing this outfit tonight

All black everything


TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

OUTFIT - GREEN HEROES


Wedges - Surface To Air // Tee - Urban Outfitters // Skjørt - H&M // Veske - Glitter

Jeg pleide å se masse på Teenage Mutant Ninja Turtles da jeg var liten, sikkert mye fordi jeg er vokst opp med to brødre, men jeg syns ihvertfall at det var skikkelig kult, og jeg husker at jeg likte han blå best..

Så du på Turtles da du var liten??

I wish I was wearing this outfit today

Love is everythingFashion Trends & Styles - Polyvore

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!


OUTFIT - TAKE IT TO THE STREETS
Blazer, boots og genser - H&M // Tights - Lindex

Outfit fra i går, glemte å poste det...!

Vad tycks??Mama's got some brand new shoes!

Say hello to my new darlings ♥

U like??

OUTFIT - HATT


Blazer, singlet og boots - H&M // Veske - Glitter // Tights - Lindex // Hatt - Kjøpt i Miami

Endelig hjemme, og tilbake til garderoben min! :D

Nå skal jeg ut i sola i en times tid før jeg drar på jobb.
Endre er i Sverige og handler inn mat til oss. Fant ut at vi sparer sykt mye penger på å gjøre det sånn..!
Blir spennende å se hvor mye digg mat han kommer hjem med :)

Vad tycks??

OUTFIT - OLASHORTS


Singlet - Victoria's Secret // Shorts - American Eagle // Sko - Adidas

Gjett hvor jeg er hen da! Klarer dere å se det?


I wish I was wearing this today

Wishful thinkingFashion Trends & Styles - Polyvore
TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

Hadde det bare vært sommer vær nå...!!

Do you like??


DAGENS OUTFIT

Nå ble jeg glad! Dagens Outfit har lagt ut et av mine antrekk på bloggen i dag! Det var en utrolig bra start på dagen min rett og slett :)

Jeg digger denne bloggen. Hele konseptet er bare genialt. Jeg følger de på Bloglovin', og har funnet mange andre herlige blogger å følge takket være dem!

Hvis du lurer på hvilket antrekk de har postet, så kan du bare trykker HER!


*Nå er jeg skikkelig happy face*

Håper resten av dagen fortsetter like bra!

Følger du med på DAGENS OUTFIT??

OUTFIT - MY NEW BOOTSTights - Lindex // Topp - Nelly.com // Singlet - Kjøpt i Orlando // Øredobber - Aldo // Armbånd - Guess // Boots - H&M

Nå stikker jeg til Nydalen for å øve på noen låter med jentene.

Ha en strålende tirsdag!!

OUTFIT - GULT ER KULT

Just waitin' on the bus...

Sandaler - Nelly.com // Topp - kjøpt i Miami // Shorts - American Eagle // Body - La Danse // Veske - Miu Miu

Endre og jeg har gjort småærend i byen i dag. Vi har kjøpt sparkel, jeg har strammet solbrillene og ladg flere hull i veskereima, vært på posten og matbutikken.

Har akkurat hatt eiendomsmegler her for å se på leiligheten. Tok litt lenger tid enn jeg trodde, så nå blogger jeg mens Endre lager middag. Så må jeg løpe til banen og komme meg til Nydalen.

Hva har du gjort denne mandagen??

My Jeffrey Campbell shoes


Jeg kjøpte disse leopard wedgesene på LF-store i Miami i sommer. Jeg visste faktisk ikke at de var Jeffrey Campbell sko en gang før jeg så noen lignende på Polyvore..!Love them! De er faktisk ganske behagelige å gå med også!

Hva synes du om skoene til Jeffrey Campbell??

TREND - CUT OUT SHOULDERS

Jeg har ikke sett så mye til denne trenden her hjemme ennå, men jeg har lagt merke til at mange kjendiser har kledd seg i topper og kjoler med hull på skuldrene i det siste.
F.eks Kim Kardashian, Leighton Meester, Drew Barrymore, Claire Danes, Heidi Klum, Og Olivia Palermo.
Av en eller annen grunn så får jeg litt sånn 90-talls følelse av denne looken...
Hva synes du om trenden? Ville du ha gått med det??


DREAM OUTFIT

True youFashion Trends & Styles - Polyvore

TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!


On my wishlist #2Highwaist shorts og boyfriend jeans
Silkebluser


   
Alexander McQueen Knuckle Duster Ring

Brunt flettebelte

Jeffrey Campbell wedgesBlazere i grå, hvit og pudderrosa.iPhone 4gMarc By Marc Jacobs vesker

Triwa klokker


I WANT, I WANT, I WAAAANT!!!!!

Anything you like??


ÈN SKJORTE - TRE OUTFITS

SkullcandyFashion Trends & Styles - Polyvore

Salmon girl


Fashion Trends & Styles - Polyvore


Time saverFashion Trends & Styles - Polyvore


TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!


Ah, det er så sykt mye fine vesker på Polyvore!! Hadde jeg bare vært millionær...


Hvilken likte du best??

TRE OUTFITS - PAGE 30, 50 & 100

Page 30Fashion Trends & Styles - Polyvore


Page 50Fashion Trends & Styles - Polyvore


Page 100Fashion Trends & Styles - Polyvore


TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

Satt og lekte meg litt på Polyvore i går kveld, og fant pluselig ut at jeg skulle lage antrekk utifra det jeg fant på side 30, 50 og 100 innenfor de forskjellige kategoriene.

Så på bilde nr 1 er alt fra side 30, på bilde nr 2 er alt fra side 50, og på bilde nr 3 er alt fra side 100.

Hva synes du? Jeg tror jeg liker den første best, hva med deg??

OUTFIT - TANK
Wedges - Aldo // Jeans - Armani Exchange // Topp - Zoo York // Klokke - Michael Kors // Smykke og ørdobber - HM

Et enkelt og behagelig antrekk å jobbe i på en lørdagskveld..! :)

Noen flere enn meg som må jobbe på en lørdag??

ÈN KJOLE - TRE OUTFITS

pinkyFashion Trends & Styles - Polyvore


urban countryFashion Trends & Styles - Polyvore


simplicityFashion Trends & Styles - Polyvore


TIPS: Lurer du på hvor plaggene er fra, hvor mye de koster osv? Bare trykk på bildet, så får du opp en komplett liste over alle plaggene!

Jeg skulle gjerne hatt på meg antrekk nr.2 i dag kjenner jeg..!

Anything you like??


OUTFIT - JUMPSUIT

Litt junk in the trunk er jo in nå, ikke sant?? ;P

ÉN TOPP - TRE ANTREKK

straightFashion Trends & Styles - Polyvore


pinkyFashion Trends & Styles - Polyvore

Subtle rockFashion Trends & Styles - Polyvore


Hvilken likte du best??


Julie Jansen

29, OsloBlogglisten

Bloggurat

bloglovin

Follow JuliTruli

hits