Hjem Om meg Profil Kategorier Mote & Outfits Følg bloggen med Bloglovin'


♦Dyreverden

My little friend

På tunge dager er det veldig ålreit å ha en myk og fluffy venn å kose på. Og ikke minst se på "Pretty Little Liars" med..!

My furry love

Lol-cat

Vaska badet her om dagen, også måtte jeg stå på en krakk for å kunne vaske lampa over speilet. Og da jeg kom tilbake etter å ha vært på kjøkkenet for å skylle kluten så fant jeg katten min sånn her:

Lol!!

Han så så uskyldig ut der han satt og :) Halen ble akkurat ikke våt, den var et par millimeter over vannet :P

Miami Zoo

En av de siste dagene i Miami leide Endre og jeg en bil og dro til Miami Zoo..! Det er ganske langt unna South Beach, så derfor måtte vi ha bil. Vi rakk bare et par timer i parken, men jeg tror vi fikk sett stort sett alle dyrene. Jeg elsker dyr, så jeg storkoste meg. Det er første gangen jeg har sett sånne store dyr på ordentlig, ihvertfall som jeg kan huske..!

Favorittene mine var nok tigerne, og de andre kattedyrene. Selve parken var lagt opp i forskjellige verdensdeler, så vi gikk først igjennom Asia, så Afrika, og til slutt Australia.10 gode grunner til at jeg elsker Tassen

1: Han elsker å kose2: Han har verdens mykeste pels3: Har har et kjempesøtt mjau, og er glad i å prate4: Han logrer med halen når han koser seg5: Han får meg til å le hver dag6: Han er så vakker
7: Han løper til døra og sier hei når jeg kommer hjem8: Det ser ut som om han smiler når jeg koser med han9: Han følger etter meg hjemme fordi han liker å være nærheten10: Han sover ved hodeputa mi hver nattTassebassen min ♥

Katta mi på fylla??

Neeeeida, det bare ser litt sånn ut, fordi han er på vei ut av narkose stakkar:

♥

Min lille stolthet

I dag var jeg hos dyrlegen med Tassen, for han skulle ha en ny vaksine. Han er jo så rolig og flink. Klager ikke i det hele tatt. Dette er andre gangen jeg er der med han, og alle gir seg ende over over hvor fin han er. Lille gullet mitt ♥Han er forsåvidt ikke så liten lenger, og dyrlegen mente han kom til å bli nesten dobbelt så stor..! Men han kommer alltid til å være det lille gullet mitt, uansett hvor stor han blir.

Har du et kjæledyr?

Det er ekte kjærlighet!

Herregud som jeg elsker denne lille klumpen ♥


Dette er go'plassen hans. Her sover han ganske mange timer i løpet av dagen.

Og raringen liker faktisk å ligge på ryggen og bli klødd på magen..!
Han er verdens skjønneste. Vi ler så mye av alt det rare han gjør når han har noen sånne raptusser rundt i stua her, og vi koser oss i timevis i sofaen med den lodne hårballen. Utrolig at et så lite vesen kan skape så mye kjærlighet ♥

Vi har hatt han i en uke i dag, og vi ser at han har vokst, og vi begynner bli ganske godt kjent med personligheten hans. Og Tassen begynner å bli kjent med husreglene... Hehe. Our little loveball!

Han er verdens fineste!

I går kveld komme vi endelig hjem med verdens beste Tassen!Han lå ganske lenge inni buret sitt og sov etter at vi kom hjem igår, men i dag er han allerede superfortrolig, og skulle nesten trodd at han har bodd her hele tiden. Han har utforska alle kriker og kroker i leiligheten, har lekt med lekemusa si, og ligger på fanget og koser så det durer i hele kroppen.

Han er helt perfekt! En skikkelig kosepus. Akkurat nå ligger han med hodet oppå macen og ser på at jeg blogger om han ♥ Love, love, love!

JEG HAR FÅTT MEG PUSEKATT!

Møt Tassen, han er en "ragdoll", og vi henter han hjem om ca 4 uker!


Er han ikke verdens nydeligste?? Det var "love at first sight" ♥

Jeg har ønsket meg en kattepus veldig lenge nå, men pga bosituasjon o.l så har vi ventet til det passet litt bedre. Jeg vil jo gi katten et godt hjem!

På lørdag så flytter vi inn i den nye leiligheten, hvor vi skal bo for oss selv, uten leieboere. Så nå passet det endelig å finne en pus. Men så har jeg aldri hatt innekatt før, og har slitt litt med tanken på å skulle "frata" katten muligheten for å bevege seg fritt ute. Vi blir boende i 4.etg, og har en motorvei i nærheten, derfor MÅ det bli en innekatt. Så har jeg sjekka litt rundt på nettet da, og lest litt om forskjellige katteraser og hva slags behov de har, og så fant jeg "ragdolls". Og etter å ha lest litt på diverse sider om denne rasen, så skjønte jeg at denne ville passe perfekt! Den er rolig og kosete, og liker seg visstnok best inne. I tillegg så er de supersøte, fluffy og fløyelsmyke :D

Så var jeg på Finn i går kveld, og fant ut at det var noen i Fredrikstad som skulle selge. Det passet perfekt, for jeg måtte kjøre foreldrene mine til Rygge flyplass i dag, som ikke er så langt unna. Så etter å ha satt dem av på flyplassen så dro Endre og jeg videre til Fredrikstad for å hilse på disse nydelige, lodne skapningene. Og vi klarte jo nesten ikke å dra derfra igjen! Vi falt helt for disse små, og da spesielt Tassen. Det tok oss ikke lang tid å bestemme oss for at vi ville ha den, så i slutten av november kan vi hente han og ta ham med hjem, for da er han leveringsklar. Det passer supert, for da har nok vi fått kommet oss ordentlig inn i den nye leiligheten, og fått handlet inn det katten trenger.

Vi gleder oss masse! Skal bli så kos å endelig ha en katt i hus igjen! Jeg har savna det utrolig mye. Det er noe helt spesielt med å ha et kjæledyr, og jeg kan garantere at Tassen kommer til å få masse kos og oppmerksomhet i sitt nye hjem :) Det føles som om det var "ment to be" dette her, alt falt på plass av seg selv!Denne her fant seg til rette på Endre sitt fang med en gang, hehe :D


"It's so fluffy I'm gonna die"


Alle fem pusekattene har blå øyne!

Er det noen av dere som har erfaring med "Ragdolls"??

En liten venn?

Nå som Endre og jeg flytter inn i en ny leilighet, hvor vi skal bo for oss selv, så tenker vi på å skaffe oss en katt. JEG har hatt veldig lyst på katt lenge. Jeg er jo oppvokst med dem, og det blir liksom så tomt uten.. Vi ønsker oss også hund begge to, men let's face it, det har vi rett og slett ikke tid til!

Det blir første gang jeg har en innekatt, vi blir tross alt boende i 4.etasje uten heis. Sitter og ser på kattepuser på Finn, men har ikke funnet "den rette" ennå.

Jeg ønsker meg en pus som ser ut som denne:Eller denne:En grå og hvit pus, med litt fluffy pels, også MÅ den være kosen, for det er jeg! Hehe ;)

Noen som har en kattunge å gi bort? Eller som kjenner noen som skal gi bort??

My getaway

Når man er totalt blakk etter en ferietur, så er det godt å kunne dra hjem til mamma og pappa i et par dager.. Nei da, eller jo, men jeg er også hjemme en tur for å hjelpe foreldrene mine med litt flytting, og for å være litt sammen med dem fordi jeg ikke har sett dem på en stund.

Jeg savner så sårt det å ha et husdyr, så da er det ganske deilig å komme hit som det er både hund og katt!
Satte meg i senga med macen for å surfe litt istad, og hva er det jeg plutselig ser..?

Det var Tipsi som hoppa opp i senga og la seg på fanget for å kose litt :)
Kosejenta ♥

Nå er det natta på oss. Sov godt!

KITTENS!!!

Jeg haaaaaaar så lyst på en kattepus!

Ei venninne av meg har nettopp fått kattunger, så jeg har selvfølgelig vært på besøk et par ganger for å kose med de små nurkene. Bare se hvor søte de er da:Nydelige, sant??

KOSEPUS

Det er deilig å være hjemme igjen og ha en kosete pus på fanget:

Hihi, vakre pusen min ♥

Helene Rask har den søøøøteste vovsen!!Jeg så tilfeldigvis litt på en av "Glamourjentene" episodene her om dagen, og Helene Rask hadde bare den nydeligste lille bissevoven! Til og med Endre syns den var søt.

rask
Herregud, seeeee på den der da! *SUKK*

Hvis jeg skulle kjøpt meg en hund i dag så skulle den vært akkurat som Chanel! Men det har seg dessverre sånn at jeg ikke har 15000,- i baklomma akkurat nå...
Anyone?? :D

(Bildet er selvfølgelig hentet fra Helene Rask sin blogg)

*Nydelig*

Se på denne brannmannen som gir vann til en KOALA som har overlevd en megabrann i Australia.
Jeg så nettopp dette innslaget på Ellen, og jeg falt helt for dette klippet. Vanligvis trenger kke koalaer å drikke, for de får den væsken de trenger fra å spise planter, men denne hadde overlevd en brann, og drakk tre flasker med vann! Koalaer kan være farlige, men den var jo helt desorientert stakkar, så brannmannen fikk til og med klappet den. Mange dyr døde i brannen, men denne koalaen overlevde takket være disse mennene som fikk i den litt vann og fikk sendt den til dyrlegen.*NYDELIG*

Noen har hørt meg!

For to dager siden skrev jeg om at jeg savnet kjæledyr, og i dag fikk jeg beskjed om at vi kan ha Maggie hos oss i noen dager!

Mamma skal til Istanbul, og pappa jobber, så siden vi har fri så kan vi passe henne :D Pappa kommer sånn i ett-to tida imorra for å levere henne, og så blir hun vel her til torsdag. Gleder meg ♥

dsc0208

Så var det disse kjæledyra da..

Jeg er vokst opp med å ha myke, søte kattepuser å kose med. Og nå savner jeg det veeeeeeldig :(

dsc00532dsc00533
Ååååå, savner Tipsi min♥


Jeg har lenge ønsket meg en hund også, men siden Endre og jeg har planer om å reise en del, så venter vi med det foreløpig.

Det er noe helt spesielt med disse kjæledyra asså. De gir så mye glede, noe som er veldig viktig i en ellers travel hverdag.
Og jeg savner å ha en liten hårball på fanget som lager sånne go'lyder som får deg til å slappe av og kose deg.
Den male-lyden katter lager må helt klart være noe av det beste på jord! Og den glade logringa med halen som hunder gjør når de er glade for å se deg, det er jo bare helt fantastisk! Tenk at noen kan bli såååååå gira bare fordi du kommer inn døra. Og det er snakk om EKTE glede, ikke no sånne påtatte greier. Dyr er nemlig ærlige. Særlig katter. Hvis de koser med deg så vet du at det er fordi de virkelig vil det.
Kosestunden i sofaen blir ti ganger bedre når du har silkemyk pusekatt til å varme deg!

n5533603123607041097Har så lyst på hund..

Hadde ikke akkurat hatt noe i mot å hatt en av disse:

n55336031220564451869
dsc0006


Hunden på øverste bildet er eid av noen som var innom butikken som Endre jobba i før, og hunden på nederste bildet er Maggie, mamma og pappa sin. 

Jeg er oppvokst med katter, og har alltid vært utrolig glad i dyr. Da jeg bodde på hybel hadde jeg marsvin og kanin en periode. Men ettersom jeg nå bor i leilighet i en blokk, så vil jeg heller ha hund enn katt. 
Men ja, som dere skjønner så har jeg en forkjærlighet for små hunder... :) Ikke sånne hårløse chiuauaer eller no, men sånne ordentlige pelsdotter som kan ligge på fanget og kose :)

Endre og jeg skal nok skaffe oss hund en gang i fremtiden, men først vil vi reise rundt og oppleve verden. Passer ikke så bra å ha hund hvis man ikke vet at man kan være hjemme og ta vare på den.

Så jeg får vel bare nøye meg med å passe på mamma og pappa sin så lenge :)

Har du hund? Isåfall hva slags hund? Og hvordan fikk du den?

Julie Jansen

29, OsloBlogglisten

Bloggurat

bloglovin

Follow JuliTruli

hits