Hjem Om meg Profil Kategorier Mote & Outfits Følg bloggen med Bloglovin'


♦Dans

Burlesque

I dag har jeg og tre venninner vært på Norges første burlesque kurs! Det er Mari Sletten aka Empress Devilina som underviser i dette på Oslo Magedanssenter (ligger i Karl Johan).

I dag hadde vi en slags prøvetime bare. Lærte litt basic moves, så starter hun med koreografi om to uker, når kurset starter opp. Varer i 8 uker, så lurer litt på om jeg skal bli med på det gitt..! ;) Moro var det ihvertfall!

EN SENSASJON

Da er videoen/reklamen for CCR som vi spilte inn på Sensation White med Ray Kay ferdig. Du ser et liiiiite klipp av meg på 0:37, og det var resultatet av DEN dagen. Lol! Typisk dansejobber ass. Du jobber ræva av deg hele dagen, blir styla og sminka, masse venting, masse opptak, store blemmer på føttene, også er du heldig hvis du synes i ett sekund i løpet av hele greia.

Også ser du et lite klipp av Endre på 0:53. Haha, han skulle egentlig ikke være med en gang, og endte opp med å synes best av alle danserne. Typisk han :P

 

Bilder fra musikkvideoshoot

Her kommer endelig innlegget med bildene fra den "musikkvideoen" vi spilte inn på Kristi himmelfartsdag!

Vi fiksa oss med masse crazy sminke og fargerike klær på Oslo Streetdance Studio før vi dro til skateparken i Gamlebyen. Det var elever av den kjente, norske fotografen Bjørn Opsal som ville lage en video inspirert av LMFAO.


Nancy og meg i bilen, got our shades ooon


POW!


Kimhye hjalp meg med sminken ♥


Grrrrr...


Nancy klar for shoot


En av kamerafolka med høy vinkel


Hihi, klarer du å spotte Kine..? (Hun i grønn dress)


Yes, vi hadde tidenes råeste koreografi!


Schærsten min kom for å se på, og ta litt bilder for meg ♥


Spisepause, svarte grillpølser på menyen :)


Falske vipper ja..!


Ida, meg og Krys Anne, taking a break


En smuuuule lavt under "taket" på vei ut..!


Skulle skremme Kine, gikk dårlig..


*Happyface*


Tror Viktor sier noe morsomt..


Nancy's ready-for.war-face


Back to work!


For en gjeng..


Vi gjorde det det gratis denne gangen, fordi det var en morsom greie å være med på. Hadde tidenes vær også, så selv om vi "jobba" på en fridag så hadde vi det bare gøy :D

 

Crazy day!

I dag hadde vi en shoot i skateparken i Gamlebyen. Lotta fun!

Vi hadde crazy kostymer og dansa crazy koreografier.Og det var crazy awesome!

Lager et eget innlegg med flere bilder fra dagen senere, nå har jeg nattevakt!

Bilder fra Norefjellshow med Les Femmes

Fredag forrige uke hadde Les Femmes show for El-Kjøp på Norefjell. Vi leide en diger van fra Bislet Bilutleie, og JEG var sjåføren..!


Litt nervøs da jeg først satt meg bak rattet på denne doningen, men tok ikke så lang tid å bli varm i trøya..!

Da vi kom oss frem til Quality Hotel og Spa måtte vi løpe rett inn i lyd- og sceneprøver, og så var det bare tida av veien for å få på seg kostymer og sminke:Denne gangen hadde sangeren en litt mer passende parykk for "Diamonds"-nummeret vårt, og danserne fikk på seg litt hårpynt.

På forrige show hadde vi bare parykker på det første nummeret, men på Norefjell hadde vi noen "Elizabeth Taylor"-aktige parykker til disconummeret. Faren min hadde tjukt, svart hår da han var ung (håret hans er fortsatt svart da, men ikke fullt så tjukt lenger..), så jeg innbiller meg at det er omtrent sånn jeg hadde sett ut om jeg hadde arvet manken hans:Lol!Etter en lang og slitsom dag var det deilig å kunne bare ta heisen opp til hotelrommet vårt og legge seg i badekaret:

Haha, neida! Men vi hadde faktisk et badekar på hotelrommet vårt. På soverommet!

Hotelrommet vårt var skikkelig kult, og senga var dødsgod. Sov som en baby. Skulle gjerne vær der litt lenger, men vi måtte tidlig opp dagen etter for å dra tilbake til Oslo.


Og på "kjøkkenet" hadde de den kuleste lysekrona jeg noen gang har sett:


Jeg var sjåføren på hjemturen også. Kan dere se for dere lille meg kjøre den digre bilen?


Alt i alt, en kjempfin tur med kjempefine jenter! Har allerede fått forespørsel om å være med på et nytt show, gleder meg!

Bilder fra første show med Les Femmes

På onsdag hadde jeg mitt første show med Les Femmes. Det var på et hotell like borti gata faktisk, og var for ansatte i Lefdal. Det var en 12-timers arbeidsdag, men fy søren så gøy det var!

Vi måtte ha på parykker på det første nummeret, så nå vet jeg hvordan jeg ville sett ut med en kort, lys bob med lugg..! Hehe:


Vi hadde et eget artistrom med masse deilig frukt og drikke:

Sangerne Lene og Margareth sminker seg og varmer opp:


Og rett utenfor rommet vårt sto det jammen meg en soft-is og popcorn stasjon!:


Vi fikk servert en deilig middag like før vi satt i gang med showene:


Første nummeret var til "Diamonds are a girls best friend". Vi var tre dansere og en sanger på det nummeret:

Her er begge sangerne klare for "disco" nummeret vårt:

Danserne hadde også et eget dansenummer:

Også avslutta vi sammen med "Lady Marmelade" i fullt "Moulin Rouge" kostyme:


Totalt gjorde vi 5 forskjellige nummer, og det gikk kjempebra! Og for en herlig gjeng med jenter, jeg storkosa meg :D

5 koreografier på 5 timer..!

I går var jeg på dansetrening med Les Femmes for å lære meg koreografiene til showene som jeg skal være med på. Det var veldig gøy, men også sinnsykt slitsomt..! Det er ikke bare bare å lære seg 5 nye koreografier på bare 5 timer. Ble helt gelé i hodet til slutt. Men jeg fikk filmet alle dansene, så nå må jeg bare øve masse hjemme før showene.I kveld er jeg på jobb, men reiser hjem til foreldrene mine etterpå for å feire 17.mai der.

Håper alle får en fin 17.mai feiring imorgen!

 

Les Femmes

Plutselig fikk jeg to dansejobber i mai gitt!

En gjeng med jenter som kaller seg Les Femmes har spurt meg om å være med dem på et par gigs fremover, en 25.mai, og en 27.mai. Vi skal ha trening nå på søndag, så da må jeg lære meg en masse nye koreografier. Blir visst mer jazz dette her da, men jeg liker jazz veldig godt jeg, så det skal nok gå bra :)Du kan sjekke ut hjemmesiden til Les Femmes HER.

Move Your Body

Jeg har ikke hatt tid til så mye dansing i det siste, men tenkte å prøve meg på denne her snart:

Hadde vært kult å få til en video med Soulstars-jentene. Ka du tru??

Hella Good - dansevideo

Nancy lærte oss en ny koreografi for et par uker siden. Hehe, ikke den beste videoen akkurat, men vi hadde det gøy da :P

Vi får spille den inn på nytt en gang senere når vi har fått øvd litt mer på den..!

PS: Jeg er hun til høyre :)

 

Rock the beat

Var på et hip-hop arrangement på Bekkestua i dag, hvor Endre var dj for en b-boy battle. De hadde også hip-hop battle, to mot to. Øvre aldersgrense var 20 år, så det var veldig mange unge med og battla denne gangen. Det var mye folk der, og god stemning. Var egentlig helt perfekt å tilbringe søndagen med å se på unge og lovende dansere :)
RUN THIS TOWN

It's oh so gangsta:

DANSEVIDEO

En liten videosnutt av Kine og meg etter en av klassene hennes på Sreetdance Studio. Hun laget en kort koreografi til Rihanna sin låt "Hard":

Show i kveld!

I kveld varmer vi opp for Ryan Leslie på Rockefeller. Skal bli digg å danse på scenen igjen.

Selv om jeg må innrømme at jeg skulle ønske det var JEG som hadde konsert på Rockefeller. Jeg har jo vært med som oppvarmingsact mange ganger før, og selv om det er gøy, så hadde det vært enda bedre å være hovedact for en gangs skyld..! Men, jeg håper den tid kommer snart. Jeg skal ihvertfall jobbe for å få det til!


Dette bildet er tatt fra da vi varma opp for N.E.R.D. Ække feil det ;)

Varmer opp for Ryan Leslie i morgen!

Har vært på trening med Soulstars gjengen i hele kveld. Vi forbereder oss til show i morgen, for vi skal varme opp for Ryan Leslie på Rockefeller. WOOHOO! Jeg gleder meg, er skikkelig lenge siden sist jeg var med på et danseshow, og det er jo der jeg trives best :)


Det begynner å bli kaldt ute ass! I dag så kom det sånn damp når jeg pusta, me no like!

Snart får vi høre den låta vi har spilt inn til X Factor albumet ferdig miksa! Tror det blir skikkelig bra asså ;)

 

Enjoy

Har du sett denne?

Gikk forbi denne på Skøyen stasjon, og syns det var en artig og original reklame:

img0207
Hehe, fikk lyst på Sprø Mix ihvertfall!  Fikk du??

Nå skal jeg straks hjem og sove noen timer, før jeg skal på audition til dansegruppa Cre-8! Jeg gleder meg masse, skal bli digg med noen timer med dans :) Så du dem på Norske Talenter??
Det foregår fra 17.00 til 21.00 i kveld på X-Ray i Oslo. Tror nok det kommer en del, så det skal bli artig.

Gjør DU no morsomt på en mandagskveld da??

Pink Diamonds

Siden det er fra et utested så er videoen ganske mørk, men sjekk det gjerne ut :)

Pink Diamonds Ladies Crew opptrer på Double Up 30.04.09

Danse på taket

Nå har jeg akkurat sett på Ellen og spist middag, som ble kyllingboller og pasta i tomatsaus. Oppfinnsomt I know, men typen min er bortreist, og det er jo ikke så veldig stas å lage middag for èn...! Ikke at det er jeg som pleier å lage middagen :P

securedownload

Så nå skal jeg ut i sola og opp på taket med iPoden min, for å lage et par nye koreografier til kursene mine, og forhåpentligvis noe til en av Miras nye låter. Får se hva jeg rekker :)

bilde 269bilde 276

Planer for dagen??

Divadance - videoSånn ser det ut på PDLC camp:Jeg er den i svart shorts på begynnelsen. Og sangen er selvfølgelig Diva av Beyonce. Har samlet diverse klipp fra camp som var denne uka så jentene får se åssen det ser ut, også tenkte jeg at jeg likesågodt kunne dele det med dere, så får dere se hva jeg driver med :)Pink Diamonds Ladies Crew på Double UpHer er klippet fra showet på Double Up i går:

FlamingobeinPDLC hadde show på Double Up i går, og som navnet tilsier så hadde vi på oss rosa stash. Bl.a annet noen veldig rosa tights...! Jeg må nok innrømme at jeg fikk litt assosiasjoner til flamingoen..

img0433

We had hella fun, og alt gikk kjempebra. Ain't no party like a Double Up party!

Pink Diamonds Ladies Crew

I dag skal jeg på dansetrening med det nye crewet Pink Diamonds Ladies Crew, som nettopp har startet og består av 30 jenter. Jeg gleder meg kjempemasse, skal bli deilig å komme i gang med dansing igjen!

Heldigvis kjenner jeg ganske mange av disse jentene fra før. Jeg vet ikke så veldig mye om opplegget ennå, men jeg vet at det er et rent jentecrew, som ska sette opp no kick-ass show med hip-hop in heels ;)

Oooooweee :D

Snart kan du se meg i nye musikkvideoen til Mira Craig!

I dag så jeg at Mira hadde dette på MySpace statusen sin:

Check out my new single I'm the One!!!!!!! It's from my third album!!! Video launch march 2. www.miracraig.com Yesterday.
Mood: excited

Wooohoo, det er ikke lenge til, jeg gleeeeder meg!

mira
Etter at vi varmet opp for N.E.R.D på Sentrum Scene i fjor.


Videoen er laget av selveste Ray Kay, og den kommer til å bli dødsbra! Jeg digger også den nye låta hennes, som er produsert av Mira og Tommy Tee. Du kan høre den på hennes MySpace side her.

Jeg er som nevnt tidligere fast danser for Mira, og i denne videoen blir det masse dansing! Launch av videoen skjer altså 2.mars på hennes hjemmeside.

Julie Jansen

29, OsloBlogglisten

Bloggurat

bloglovin

Follow JuliTruli

hits