Hjem Om meg Profil Kategorier Mote & Outfits Følg bloggen med Bloglovin'


♦Bryllup

Mini-bryllupsreise til Bahamas er bestilt!

Endre og jeg skal jo gifte oss i Miami i februar. Vi har bestilt flybilletter fra 02.02 til 16.02. Vi kunne jo bare ha blitt i Miami, men siden Bahamas bare er en båttur unna, så tenkte vi det hadde vært koselig å dra dit på en slags "minibryllupsreise", siden vi ikke helt vet når vi kommer til å ha råd til å dra på en lengre bryllupsreise.

Så i dag bestilte vi 4 netter på Atlantis i Bahamas. Gleder meg så sinnsykt! Hotellet ser helt fantastisk ut, skal bli gøy å være nygifte på et sted som dette!
A day of romance

Dagen i går var virkelig kjærlighetens dag. To gode venninner av meg giftet seg, og begge bryllupene var fantastiske på hver sin måte.

Først var vi i Vålerenga kirke, og var vitne til en nydelig vielse mellom Endres barndomskompis Oddgeir, og hans vakre kjæreste og min venninne, Viktoria.

Viktoria er danselærer, så tre av hennes elever fremførte en nydelig dans i midtgangen, og en veldig flink sangerinne spilte piano og sang Michael Jacksons "I just can´t stop loving you". Bruden var nydelig, og inngangen rørende. Og for et vær!

Etter vielsen rakk jeg akkurat å gratulere brudeparet og gi dem en klem, før jeg måtte løpe til skyssen min til neste vielse. Vi dro først til salongen og plukka opp brura, og så kjørte vi til Maria kirken i Stabekk. Marhu er frisør, så selv på bryllupsdagen sin klarte hun ikke la vær å style litt hår..!
Bruden hadde tre forlovere. Meg, Aud Jorun, og Milena. Sistnevnte fungerte som "hovedforlover".Etter middag og litt fest i bryllupet hos Marhu så fikk jeg til og med meg slutten av Viktoria og Oddgeir sin bryllupsfest. Skyssen min dro fra Bærum i elleve-tida, så istedenfor å dra hjem, så slapp de meg av på Risvollen, hvor jeg var så heldig å få med meg brudevalse!


En herlig dag fylt med masse latter, tårer, dans og kjærlighet! ♥

To bryllup på én dag!

Endre og jeg var så uheldige å bli bedt til to bryllup på samme dag, til to nære venner. Den ene er til en barndomskompis av Endre, og den andre til en barndomsvenninne av meg som jeg er en av forloverne til. Så vi hadde ikke annet valg enn å gå i hvert vårt bryllup denne dagen. Skikkelig kjipt, men vi måtte nesten splitte oss. Bedre at en av oss er representert på hvert vårt sted enn at ingen av oss kommer på en av de.

MEN, heldigvis så starter vielsen til kompisen til Endre to timer før vielsen til venninna mi, så jeg får med meg begge vielsene ihvertfall. Hun som kompisen til Endre gifter seg med er nemlig blitt ei god venninne hun også, så jeg er glad for at jeg får vært der og sett dem gi hverandre sitt ja.Ha en fin dag i solen!

Say YES to the dress

Jeg har vel nevnt at jeg fant brudekjolen min da vi var i Miami?

Jeg kan selvfølgelig ikke vise noe bilde av den foreløpig, men den er bestilt og betalt, så i november skal jeg en tilbake til Miami for å prøve den, og ordne litt diverse ting til bryllupet. Endre skal kanskje være med, hvis han har råd, og får fri fra jobben.

Jeg prøvde ganske mange kjoler før jeg bestemte meg, men valget føles bra, og jeg gleder meg til å prøve den igjen når den er riktig størrelse. Kjolen er i ivory, og er vel det som kalles en "a-line"-kjole. Den er enkel i snittet, men stoffet er ganske uvanlig. Den er fra Private Label By G.

Det så ut som om det kanskje skulle bli denne Vera Wang kjolen:Men jeg syns den var litt for tung for et strandbryllup, så nest siste dagen vår i Miami var jeg i fire forskjellige brudesalonger og prøvde noen flere kjoler, og DER fant jeg "den rette".

 

They're here!

I dag kom invitasjonene til bryllupet i posten!Endelig, for dette tok sin tid! Vi har bestilt dem fra bryllupsinvitasjoner.no, men det er egentlig bare fordi at de var de eneste som hadde flere ark som en del av invitasjonen, noe vi trengte siden vi skulle ha så mye tekst. Og jeg har ikke hatt tid eller ork til å lage noe selv. Hadde det ikke hastet med innbydelsene, så hadde jeg fiksa noe annet, for kundeservicen der var ikke akkurat noe å skryte av.. Virker ikke som dette er noe de jobber med på fulltid ihvertfall.

Vi har valgt å gå for en ferskenfarge. Fargetemaet for bryllupet er fersken og svart.

Resultatet ble fint nok, men jeg kommer ikke til å anbefale bryllupsinvitasjoner.no til noen andre..

Vi skal sende nye invitasjoner til bryllupsfesten neste sommer, så da skal jeg finne noe annet!

Nå skal jeg fikse meg og komme meg av gårde, skal poste innbydelsene, og ta en tur til Melissa ♥

Bryllup on my mind

Her i Svelvik er det ganske stille og rolig, ihvertfall nå som alle de andre er i caféen til mamma og holder på å stenge, så da benytter jeg sjansen til gjøre litt bryllupsforberedelser.

Det blir en del mailer i forbindelse med bryllupet, særlig siden vi skal gifte oss i Miami. Kontakten vår på hotellet er veldig flink til å svare på mailer og hjelpe oss med ting vi trenger. Akkurat nå har hun hjulpet oss med å finne musikere til vielsen, og selvfølgelig noen som kan vie oss..!

I tillegg er jeg i full gang med innbydelsene. Ser ut til at det blir disse fra bryllupsinvitasjoner.no:Men med et annet monogram, og en annen farge.

Vi valgte denne fordi vi kommer til å ha ganske mye tekst med informasjon rundt bryllupet, så vi trengte mer enn en standard invitasjon.

Jeg syns ikke utvalget på invitasjoner her i Norge er spesielt bra altså. Og syntes ikke det er verdt det å bestille fra utlandet, når det blir frakt og toll i tillegg.

Er foreløpig ikke superfornøyd med bryllupsinvitasjoner.no heller. Er en del ferieavvikling der nå tydeligvis, og synes ting går tregt. For vår del så haster det litt med å få ut invitasjonene, ettersom folk trenger tid på seg når det gjelder bryllup i utlandet..

Noen som vet om et bra sted for bryllupsinvitasjoner??Haha, ser du Maggie nederst på bildet?

Location, location, location!

Litt av poenget med Miami-turen vår i juni var jo å finne et sted å gifte oss, og det gjorde vi!

Begge falt pladask for The National med en gang vi fikk se det. Det var helt perfekt, akkurat sånn som vi hadde sett det for oss.

Vi kommer ikke til å gifte oss på selve stranda, fordi South Beach er en offentlig strand, og det er ikke mulig å sperre av eller noe. MEN, hotellet har en egen sanddyne omringet av palmer, så vi får uansett giftet oss på sanden under palmene ♥ Og stranda er jo rett ved siden av, så vi kommer sikkert til å kunne høre bølgesuset også.

Hotellet er helt nydelig, og jeg gleder meg vilt til vi skal ha bryllupet vårt der.

Så, HER skal jeg altså gifte meg, sjekk a!!:Er det ikke vakkert??

Iiiiiiik! Datoen er reservert, kontraktene er undertegnet, og depositumet er betalt. THIS IS HAPPENING!


Wedding day

Ikke min da, men en kompis av Endre sin. Vi var først i Grefsen kirke, og så på fest på Årvoll gård. Hadde en kjempefin dag! Bryllup er jo nydelig, og jeg gleder meg mer og mer til mitt eget :D

Hvordan i all verden skal jeg klare å velge??

Det har skjedd mye de siste dagene, og noe jeg har brukt en del tid på er planlegging av bryllupet. Vi har bl.a satt datoen (endelig), så vielsen blir i San Juan, Puerto Rico 07.02.2012, og festen her hjemme blir 24.06.2012. Så det er fortsatt lenge til, men vi må jo gi gjestene våre tid til å spare penger til billettene. Og ikke minst så trenger vi tid til å spare selv også. Å gifte seg er nemlig ikke billig..

Jeg har jo tilbrakt en god del timer nå med å se på brudekjoler på nettet, og jeg har funnet GANSKE mange som faller i smak. For å si det mildt... Bare se her for eksempel (og dette er bare noen av mine favoritter som jeg har lagra på macen):


*Sukk* Det er så mye fiiiiiint!

De fleste kjolene er fra Maggie Sottero, men det er også kjoler fra bl.a Benjamin Roberts, Pronovias, Mon Cheri Bridals, og Alfred Angelo. I tillegg har jeg funnet mange vakre kjoler hos Forever Yours, Eddy K, Justin Alexander og Demetrios.

Jeg skal prøve kjoler både i Oslo, Lillestrøm og Drammen. Eller, det er ihvertfall planen så langt. Hvem vet, kanskje jeg finner "den rette" allerede i første salongen..! Jeg tror kanskje jeg kommer til å velge en chiffonkjole, siden vi skal gifte oss i Karibien, men vi får se ;)

Men jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal klare å velge når det finnes så utrolig mange nydelige kjoler, jeg har jo lyst på alle!

Var det noen av kjolene du likte bedre enn andre??

Bryllup

Nå er jeg i gang med bryllupsplanlegging gitt...!

Endre og jeg har bestemt oss for å ha vielsen på enten St.Marteen eller San Juan, så nå holder jeg på med å finne ut hva slags muligheter vi har, og hva som blir best for oss og gjestene. I dag kjøpte jeg meg tre bryllupsmagasiner (dyre greier...!), som jeg skal titte i i løpet av natten (jobber nattevakt).Jeg har allerede funnet masse inspirasjon på nettet. Det florerer med nettsider som hjelper til med både det ene og andre, så det mangler ikke på info akkurat. I tillegg så har jeg fått gode tips fra venninner. Det neste fremover blir å bestille prøvetimer til bryllupskjoler...!

Føles deilig å endelig være i gang ihvertfall! Ting har liksom vært litt på vent, i og med at vi skulle på det cruiset for å finne ut hvor vi ville gifte oss hen. Vi visste jo at vi ville gjøre det i Karibien et sted, men nå har vi i det minste klart å finne ut hvilke to øyer vi vil undersøke nærmere.

Er det noen flere som planlegger bryllup for tiden??

Julie Jansen

29, OsloBlogglisten

Bloggurat

bloglovin

Follow JuliTruli

hits