Hjem Om meg Profil Kategorier Mote & Outfits Følg bloggen med Bloglovin'


♦Blogg

Mitt nye hjem!

Nå har jeg endelig begynt å blogge igjen, men denne gangen på Wordpress! Jeg har hatt lyst til å bytte lenge, men siden jeg har vært så opptatt med bryllupet så ville jeg vente til jeg hadde tid til å sette igang igjen på ordentlig. Så fra nå av finner dere meg på JULESANDDREAMS.COM!

 

Håper dere som har fulgt meg på denne bloggen vil fortsette å følge meg på mitt nye domene. Det blir forsatt blogging om mote, dans, musikk, bryllupet og andre ting som skjer i livet. Bare på engelsk, og med et finere design ;)

There's a first time for everything

I en alder av 25 år har jeg fått baksmell på skatten for aller første gang..! Det var jo ikke noe svimlende summer akkurat, men alikevel en liten skuffelse, ettersom jeg er vant til det motsatte. I tillegg så kunne det jo ikke kommet på et verre tidspunkt, ettersom vi prøver å spare hver eneste krone til bryllupet. 4200 kroner kunne kommet godt med ganske mange andre steder for å si det sånn,

Jaja, det er bare å betale det inn og håpe på tilbakebetaling neste år!


Hvordan gikk det med dere og skatten i år??

Slik lager du "Hollywood-krøllene"!

Jeg brukte "Kate Hudson-metoden" med min Gorgeous krølltang, og slik ble resultatet:


LOVES IT!

Ha en flott søndag :D

Misforstått litt kanskje..?

Hvorfor løper alle rundt med kostymer i dag når Halloween ikke er før 31. oktober..?

Anyways, fikk tusla litt rundt sammen med Endre før jobb i dag. Tok en kaffe i byen før vi dro til Bohus på Skøyen og titta litt der. Har så lyst på en ordentlig seng!! Vi sover nemlig bare på madrasser nå, og de er ikke like en gang, så det er ikke spesielt behagelig.. Meeeen, vi må vel bare vente med det til etter bryllupet..

Fikk oss uansett en koselig tur hånd i hånd ute blant de vakre høstfargene. Viktig med litt hverdagsromantikk vet du!

Ha en flott lørdagskveld, uansett om du har kledd deg ut eller ikke :)

Gorgeous hair!

Jeg ELKER Gorgeous-tanga mi, for den får håret mitt til å se sånn ut:Nå skal jeg til byen for å møte ei venninne som har sånn hår når hun står opp og ikke har gjort en dritt med det. I hate her..

Have a great hair-day!

Jentetid

Endelig en fri dag, så benyttet sjansen til å dra til my bestie, Melissa. Vi lagde taco, og spiste jordbær med vaniljekesam. NOM! Imorra har jeg også fri, og da skal jeg først henge litt i byen med Malene, og så skal jeg på bikram yoga med Mira. Deilig med litt jentetid ♥Hadde det bare vært bedre vær..

En aften med curling

Haha, ja du leste riktig, med curling! Straks skal jeg på temakveld med jobben, og etter møtet drar vi videre til Snarøya for å spille curling!

Tror ikke det er noen av oss som har prøvd det noen gang, så det kan jo bli interessant..! Lol, curling!?!
Fall

Crappy crap crap crap

Noen dager føler man seg bare crap. Dette er en sånn dag. Ingen spesiell grunn, det bare er sånn.

Har vært på jobb fra elleve til sju, og nå er jeg hjemme og skal se Zookeeper med Endre.

Satser på en bedre dag imorra!
It all went well

Både tv-intervjuet forrige uke og reklameaudition i går gikk veldig bra, men når det gjelder sånne ting så får man jo aldri svar med en gang. Skulle få svar på reklamejobben i slutten av neste uke, og tv-intervjuet skulle jeg få svar på innen tre uker. Så da er det bare å krysse fingrene og håpe på det beste. Jeg er ihvertfall fornøyd med egen innsats, og har faktisk en god magefølelse :)Nå er jeg klar for siste nattevakt for denne gang. Peace out!

Audition

Skjer ting om dagen gitt!

 

I dag skal jeg på audition til en reklameshoot som de trengte dansere til. Eller, prøvespilling som de kalte det. Skal være for noe barnemøbler, så det innebærer også barn. Men det går jo bra, jeg er vant med barn. Skl vel se ut moren til en av disse barna, så hva syns dere, ser jeg ut som en mamma?Wish me luck! Again.. ;P

 

Og husk å følge bloggen på Bloglovin

bloglovin

Ready for the night

Selv om jeg holder på med lavkarbo om dagen, så er jeg ikke superstreng på det, fordi det er noe jeg bare gjør for min egen del, ikke fordi jeg MÅ. Så jeg spiser fortsatt godis og drikker brus på lørdager.

Nå er jeg i gang med nattevaktsuke, så jeg har med meg godisposen på jobb. Jeg ELSKER salt smågodt, så hamstrer inn en del av det når vi er i Sverige. Og sjokolade da selvfølgelig, det sier seg selv.

I tillegg så har jeg laget tortillalefser helt selv, så har med meg falafler, salat og tzatziki som jeg kan fylle dem med og spise på jobb. NAMME :D

Om du skal jobbe, feste eller bare slappe av hjemme, så ønsker jeg deg en god natt!

Tv-intervju

Nå er jeg på vei ut døra, for å dra på et tv-intervju. Foreløpig er det hemmelig hva det er, men kryss fingrene for at det går bra da! Det er et veldig underholdende program, jeg lover!

I'm excited, wish me luck!

 

bloglovin

Krøller

Jeg skulle ønske jeg var født med krøller, for det er det fineste jeg vet! Men så er det jo sånn at man alltid skulle ønske man hadde det man ikke har. Alle de jeg kjenner som har krøller sier de skulle ønske de hadde rett hår og omvendt. Men derfor er det jo så fint at vi har sånne fine apparater som krølltang og rettetang, så kan du ha akkurat den sveisen du vil!Nå skal jeg spise frokost (ja, frokost), og komme meg på kveldsvakt. Ha en flott torsdag!

 

bloglovin

Modell for en dag

En av mine beste venninner hadde svenneprøven sin i dag, og trengte meg som hårmodell. Marhu som jeg har skryti av flere ganger her på bloggen, min faste frisør. Hun trengte meg til fletting og krølling, og temaet hennes var hiphop. Hun ba meg kle meg og sminke meg litt "hiphop", så da tok jeg på meg sneakersa, adidasgenseren og blingen da vetuMen etter å ha sovet i tre timer i natt var jeg trøtt som en dupp der jeg satt på bussen på vei ned til byen. Av en eller annen grunn fikk jeg rett og slett IKKE sove i natt. Jeg pleier aldri å ha problemer med det, har til vanlig et veldig godt sovehjerte. Men den ene dagen jeg faktisk må opp tidlig så sovna jeg jo ikke før i 4-5 på natta. Needless to say så var jeg ikke akkurat no solstråle på twitter i dag tidlig. Men, fikk kjøpt meg en kopp kaffe på Stockfleths før jeg satt meg på toget, så jeg klarte heldigvis å holde meg våken frem til Sandvika.Da jeg kom fram til skolen hvor Marhu hadde svenneprøven i fire-tida, så hadde Marhu allerede vært der siden halv åtte om morran, og hatt flere modeller. Jeg var den siste, og hun var superstressa og nervøs fordi hun lå veldig langt etter skjemaet, men for en gangs skyld var det en positiv ting at Julie ikke har så veldig mye hår å skryte av.. Haha, hun ble ferdig med å flette det tynne håret mitt i en fei, og rakk å bli ferdig i tide!Og guess what, hun besto! Jeg hadde selvfølgelig trua hele veien, for Marhu er veldig dyktig på det hun gjør, men nå fikk hun det bekreftet selv også! Gratulerer babe, stolt av deg :D

Fikk noen rare blikk på Oslo City i dag da jeg tok en kjapp kaffe med Endre før han dro på trening. Haha, har dere ikke sett cornrows før eller??

 

Husk å følge bloggen da, just press this lovely lady:

bloglovin

Nei da så..

Tassen og jeg sitter nå på balkongen og koser oss i det nye møblementet vårt. Eller, det vil si, det er nytt for oss. Fikk det av mamma og pappa, som har hatt det før oss. Har ønska meg sånn lenge, og vi fikk akkurat plass til det, passet helt perfekt. Så nå kan vi endelig sitte på den ferdig innglasserte balkongen vår og slappe av!
Har vært fraværende på bloggen en stund. Life happened :) Men det er jo ikke noe nytt. Det hender jeg har lengre perioder hvor jeg ikke blogger noe. Og det er jo helt ok, for dette er jo ikke jobben min eller noe.

Dessuten så er jeg egentlig litt lei av blogg.no.. Har veldig lyst til å flytte over på wordpress. Kommer nok til å gjøre det etterhvert, vil bare ha hjelp av Endre til å lage en fin side først.

Noen med wordpress som har hatt blogg.no tidligere som kan dele noen erfaringer?

Like a brand new person

Det er utrolig hva en time eller to på badet kan gjøre med deg!

Jeg jobber nattevakter nå, og selv om jeg ikke har noe problemer med å snu døgnet, så merker jeg at jeg føler meg slapp, huden er tørr, håret blir livløst, og jeg føler meg rett og slett ikke særlig fresh.

Da hjelper det med et varmt bad, en god hårkur, noen deilige dusjsåper, velduftende hudkremer og pleiende ansiktsmaske, AH!Nå skal jeg mikse sammen no mat som jeg kan ha med meg på jobb, har funnet masse supre oppskrifter på lavkarbo.no. Begynner å få teken på dette nå :)

Dinner plans

For tre år siden jobba jeg i en barnehage på Holmenkollen, med barn i 1-3 års alderen, og i dag skal jeg på middag hos en familie hvor to av deres tre barn gikk på min avdeling. Jeg har faktisk ikke sett dem siden da, så jeg gleder meg innmari til å se hvor store de har blitt!Ønsker alle en strålende dag!

Another day another dollar

Endelig på vei hjem etter kveldsvakt! Kommer til å bli en del jobbing fremover nå, siste etappe av sommerturnusen, så er det "back to normal".

Det er tidkrevende å gå på lavkarbo gitt..! Brukte stort sett hele formiddagen på å forberede mat jeg kunne ha med på jobb, og imorgen må jeg gjøre akkurat det samme. Ikke at det gjør så veldig mye, hadde antagelig bare brukt den tida til å se på tv likevel.. Mye mer produktivt a gitt :)

Going up...! :P

OUTFIT - På skinner

Ironisk nok, siden ting ser ut til å gå på alt annet enn skinner om dagen.. But but, it's not only only!Shorts - Urban Outfitters / Headband - American Apparel / Topp - LF Store / Boots - Steve Madden / Sekk - JuicyMareritt

I natt hadde jeg mareritt om ABB. Jeg og en haug med andre mennesker løp vettaskremt rundt i en bygning, og han gikk rolig rundt med gevær og skulle skyte oss. Og hvor enn vi løp så endte vi bare opp i blindveier og rom uten vinduer, så det var umulig å komme seg unna.

Jeg husker at jeg så ansiktet hans veldig tydelig for meg. Det var det ansiktet vi har sett så mange bilder av, hvor han sitter i bilen på vei til/fra fengslingsmøtet, med et selvtilfreds smil om munnen. Det var sånn han så ut, rolig og selvtilfreds. Også hadde han langt hår, sånn som på det første bilde vi fikk se, da vi fant ut hvem det var som hadde stått bak terroren.

Det var helt forferdelig. Jeg var redd lenge etter at jeg våknet. Heldigvis sovnet jeg igjen etterhvert, og drømte om noe hyggeligere.Det blir bedre for hver dag, men det sitter i fortsatt. Slipper ikke helt taket. Sorgen og redselen.

 

En genial maskin

Følg min blogg med bloglovin

God morgen kjære lesere, her kommer et lite tips til de av dere som liker kaffe:

Denne kaffemaskinen fra Dolce Gusto fikk vi av foreldrene til Endre til jul, og den blir flittig brukt skal jeg si deg! Den lager kjempegod kaffe, og så går det så raskt.  Ikke no søl eller en masse oppvask heller. Gotta love it!


De har mange forskjelige smaker, og ikke bare kaffe. De har også kakao og is-te. Vi har også prøvd is-kaffe, den var ganske god. Men favoritten vår er capuccino, den drikker vi omtrent hver dag, med en dæsj sjokoladesirup, så det blir mer som en moccha.

Det beste med kapslene til denne maskinen er at du får kjøpt dem i vanlige dagligvarebutikker. Du får dem ihvertfall på Rema 1000, men vi har også funnet dem på Ica butikken borti gata her, og en del andre butikker. Du får også kjøpt dem på f.eks Expert og Jernia, og hvis du kjøper dem på Jernia så får du hver 5. pakke gratis!

Nå skal jeg fikse meg og komme meg avgårde, for jeg skal til Jevnaker i dag og være litt sammen med forloveren min, som sitter husvakt for søstern sin. Jentekveld! :D

Ha en super dag i solen!

 

Ny header!

Endre lagde visst en ny header til meg, hadde ikke bedt han om det en gang. Snille gutten min ♥Hva synes du?

 

Ladies night

For en deilig dag! Starta dagen med iskaffe og egg og bacon, og så dro jeg for aller første gang til Frognerbadet for å være sammen med Melissa og dattera hennes Linnea. Der koste vi oss i sola i et par timer, bada til og med litt. Var mye finere der enn jeg hadde forventa faktisk, kommer nok til å dra dit flere ganger..!

Nå er jeg på vei hjem fra en skikkelig koselig jentekveld hos Melissa. Jeg har endelig fått sett den nye kåken hennes, og vi har drikki vin og lakka negler. Klisjé, I know, but oh so fun :D

Closure

Endre og jeg deltok i det som skulle vært et rosetog i Oslo i dag. Det ble ikke noe tog, fordi det rett og slett var for mange mennesker til at det var mulig, så det ble mer som en samling. Det var vakkert å se så mange mennesker med roser, og andre typer blomster for den sakens skyld, i alle regnbuens farger.

Jeg må innrømme at jeg var litt redd for å dra dit. De vet jo ikke om han var helt alene om dette terrorangrepet, og politiet har jo oppfordret til å unnga store folkemengder. Men jeg følte at dette var noe jeg var nødt til å gjøre, for å få en slags avslutning på sorgen jeg har vært i de siste fire dagene.

Jeg har ikke vært i byen etter at det skjedde. Da jeg var på jobb i helga, måtte Endre bli med meg, for jeg turte ikke å dra alene. Og jeg tok buss fra Ulven til Lillaker, for å unngå sentrum. Jeg har kun vært på jobb, eller hjemme. Og jeg har sett konstant på nyheter, og veksla mellom de største nettavisene. Jeg har vel ikke sett like mye på nyheter til sammen i løpet av hele mitt liv som jeg har gjort i løpet av helga. Jeg har ikke klart å tenke på noe som helst annet, og jeg trenger å komme meg videre, tilbake til hverdagen.

Vi kom oss ikke bort til selve rådhusplassen en gang, fordi det ikke var plass til oss. Det stoppa opp ved Saga kino.Jeg møtte også to av mine beste venninner. Det var godt å være sammen med dem, og alle de andre som var der for å vise omsorg, respekt og kjærlighet. Det var også godt å kunne smile litt igjen, etter å ha felt så mange tårer de siste dagene.

Stemningen var veldig rolig, og alle var tålmodige. Her er vi på vei til Domkirka, for å legge ned rosen og tenne et lys.


Synet som møtte meg da jeg endelig kom fram til plassen der blomstene og lysene ligger kommer jeg aldri til å glemme, det var ubeskrivelig:


♥

Vi lever..!

Til alle som har fått med seg eksplosjonen i Oslo, og lurer på hvordan det går, så har vi det bra begge to. Endre var på jobb og jeg var hjemme da det skjedde.

Jeg hørte det smalt, men regna med at det var fra Økern et sted, for der driver de med så mye veiarbeid hele tiden.

Akkurat nå sitter jeg hjemme og følger med på nyhetskanalen, håper at ingen jeg kjenner var i nærheten.

Man tror aldri at noe sånt skal skje HER, det hele virker fjernt og uvirkelig. Får håpe at dette var et engangstilfelle, og at det ikke blir flere eksplosjoner..!Tassen har det også bra ♥

Before and after

Var en tur hos Marhu og fiksa håret i dag. Du ser nok ikke store forskjellen, men hun la inn noen mørkere striper som er litt mer lik min naturlige hårfarge, og tok noe av etterveksten. DIGG!

Before:

And after:

Working girl

Det ble visst jobbing på meg i dag. Mamma ble alene i caféen, fordi ingen andre kunne jobbe, så siden jeg alikevel er her, og føler meg mye bedre, så meldte jeg meg frivillig :)
Café Bjørge ftw!

Straks skal jeg en liten tur til kusina mi som fyller 17 år idag, og så får jeg låne bilen til mamma og pappa og reiser hjem til Oslo. Vi skal nemlig på harrytur imorra ;P

The diary of a sick woman

Hva kan man finne på når man er syk?

Ta seg et varmt bad:Lete etter inspirasjon til bryllup:


Se på film:Og serier:
Og drikke bøttevis med te: Med andre ord, ikke så mye spennende..!

Mama said knock you out

Yours truly har blitt sjuk..! Starta med forkjølelse for et par dager siden, og i går lå jeg med feberfantasier og hetetokter. Not najs.

Alt er tett, og jeg har nesten ikke sovet på to døgn fordi det svir i nesa og klør i halsen..!

Den supersnille kjæresten min kom hjem med french fires, cola og film til meg i dag ♥ Og katten min følger etter meg mellom soafen og senga. Tror han skjønner at matmor er sjuk, så han vil holde meg med selskap :) Jeg har bodd i den nye Victoria's Secret kosedressen min de siste to dagene, håper ikke jeg må bo i den så veldig mye lenger..!

Endelig en blogg.no app!

Jøss, de har faktisk klart det, endelig er blogg.no appen her! Men, er den no bra tro?

Virker oversiktlig og enkel foreløpig ihvertfall.

Har du prøvd appen ennå?

Walk Of Shame

Det så kanskje ut som om jeg var på vei hjem etter en fuktig natt på byen i dag tidlig, men nei da, jeg var bare på vei hjem fra nattevakt..!

Jeg trodde nemlig at jeg hadde min siste nattevakt forrige natta, så i går kveld sminka jeg meg og tok på meg heelsa (hadde heldigvis med et par sandaler i veska da), og ble med Endre på spillejobb på Turkish Delight. Hadde bare tenkt til å holde han med selskap, ta noen bilder av han og Don Martin, og kanskje ta en drink, men 10 minutter etter at vi hadde kommet frem så ringer en kollega og bare: "Hvor er du?".

Turns out, jeg hadde igjen en nattevakt til gitt..! Så da måtte jeg bare løpe fra Torggata og bort til Gunerius og hoppe på første bussen til Skøyen.

Yeeeah, whatcha gonna do...

Klær og sko til salgs!

Nå har jeg lagt ut masse klær og sko til salgs på salgsbloggen min: julielundsale.blogg.no

Ta en titt da vel!

Utafor

Skikkelig kjipt å ikke være i form når det er så fint vær som i dag, og det er musikkens dag i tillegg..! Masse skoj som skjer i byen i dag, men Tassen og jeg ligger på sofaen. Vi har ihvertfall selskap i hverandre da, virker litt daff i dag han også..
Han har blitt så stoooor! Men han er heldigvis fortsatt en kosegutt ♥


Får sette meg ut på balkongen med en bok jeg da, så jeg ihvertfall kan SE det fine været..

1.juni = 1.sommerdag?

DIGG å endelig stå opp til fint vær igjen!

Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg til Haslum, for Marhu skal fikse håret mitt i dag! Hun skal farge ettervekst, og farge extensionshåret mitt så jeg kan bruke det igjen.

Og så drar jeg rett på trening med Soulstarsjentene etterpå. Vi skal gjøre en greie i Gamlebyen imorra, så må sette noen små koreografier.


Elsker "Miami Blue"-fargen fra Isadora!

Ha en super dag i sola. Hasta luego!

Ustabil

Hver gang det har gått en liten periode uten blogging så begynner venner å etterlyse innlegg.

Det er jo bare koselig selvfølgelig! Jeg vet selv at bloggingen min kan være litt ustabil. Noen ganger er jeg veldig inspirert, og kan komme med flere innlegg om dagen, men så har jeg lange perioder uten å poste et eneste innlegg. Det kommer av to ting, enten at jeg er sliten og ikke orker/gidder å blogge, eller at jeg, sånn som nå, rett og slett ikke har tid..!

Denne måneden har jeg jobba masse på Teller, og i tillegg øvet til show med Les Femmes. Det første showet hadde vi i går. Det var en 12 timers dag, men utrolig gøy. Kommer nok et eget innlegg om det veldig snart.

Imorra reiser vi til Norefjell for å ha show, blir der til lørdag.Skal prøve å komme i gang igjen med en litt mer stabil blogging :P

Det gjør vondt..

.. når noen du stoler på bryter tilliten din.But then again, nobody's perfect..!

Stolen moment

Tyver blant postens ansatte

For tre uker siden sendte jeg telefonen min inn til service hos Moobi, fordi den har hatt litt problemer med dekningen. Men da jeg ringte de to uker etter at jeg hadde sendt den inn hadde telefonen fortsatt ikke kommet fram til Moobi, og ettersom den ble sendt som brev i en ferdig frankert konvolutt, så kan heller ikke posten spore den.

Jeg syns det er så utrolig ekkelt å tenke på at noen nå har min telefon, med alle mine bilder, notater, kontakter osv..! Og ikke minst, at den personen som har stjålet den faktisk jobber i posten. Man stoler jo på at folk som jobber i posten skal være ærlige mennesker som sørger for at ting havner der de skal.

Det tok litt tid å få anmeldt det, ettersom Moobi tydeligvis ikke anmelder noe som stjålet i posten før det har gått tre uker. De skal sende meg papirer på anmeldelsen så fort som mulig, og når anmeldelsen er levert så vil politiet sperre telefonen slik at den slutter å fungere, ifølge Netcom.

Alikevel, syns jeg hele opplevelsen er skikkelig ubehagelig, og jeg kommer ihvertfall aldri til å sende telefon eller andre verdisaker i posten no mer!
Opplevd noe lignende noen gang??

Svipptur

På mandagkveld ble jeg og Tassen med pappa hjem til Svelvik en tur. De holder på med oppussing her, men de har da fått plassert en seng til meg på et av rommene ihvertfall:


Kusina mi er også hos mamma og pappa om dagen, så igår fiksa jeg neglene våre med Graffiti Nails:

Og i dag har vi vært og hjelpa mamma i kafeén hennes:


Kafeén har en facebook-side som du kan like!


Mitt forbilde

er mammaen min:


Foto: Yrjan Lund

♥

Dansens dag

Det er visst dansens dag i dag, så da må jeg jo ta en tur til byen for å se hva som skjer :)Ha en flott dag!

Litt flaut..

Etter at designet mitt plutselig ble et salig rot for noen dager siden, så har jeg strevd skikkelig med å finne ut hva det kunne komme av. Jeg har "rensa grisete kode" i hvert eneste innlegg, sletta bilder, og til og med kontaktet support hos blogg.no.

Vel, viser seg at det bare er hos meg at det så rotete ut, og det var rett og slett fordi jeg ikke hadde lasta ned siste oppdateringen på macen...! *facepalm*

Så bare se bort ifra forrige innlegg, nå ser alt som normalt ut igjen, selv hos meg :P

HJELP, hva skjedde med designet??

Jeg klarer ikke å finne ut hva i all verden som skjedde med designet mitt?? For et par dager siden så ble alt kaos, men det er bare i Firefox, når jeg ser på det i Safari så ser alt helt normalt ut..! Jeg har ikke forandret noe på design eller lignende, bare postet helt vanlige innlegg. Det skjedde etter 24 april.Noen som vet hva det kan komme av? Hvordan ser det ut i din nettleser??

New week, new color

Siden neglelakken min holder seg i ca en uke, så har det blitt til at jeg alltid skifter farge på mandager. Denne uka ble det en slags lilla/rosafarge fra Depend, som egentlig også ser litt ut som godteri..! Kan det være fordi jeg ikke har spist godis på en stund..?

Glee!

Jeg kjøpte meg første sesongen av Glee før påsken for å ha noe å se på hvis det ble stille på jobb, og nå er jeg helt hekta! Hadde aldri sett på det før, men jeg vet ikke hvorfor, for det er jo right up ma alley! Masse bra musikk, og veldig morsom til tider, top notch!

Har du sett på Glee??

Helvetesuka

Nå er jeg halvveis i helvetesuka. Uka med de røde dagene. Og da snakker jeg om påsken! Mens alle andre har fri og kan nyte det fine påskeværet, så sitter jeg inne og jobber 11 timers vakter...! :(

Men, jeg tjener godt, så jeg motiverer meg selv med at CASH IS KING!Håper alle andre har en fin påske!

Arkadens next top model?

Glemte forresten å fortelle at da vi vandra rundt i byen før Sensation på lørdag, så stakk vi innom Arkaden, og de var på jakt etter nye modeller. Meldte meg på jeg :)

Det tok maks et minutt, så var veldig fort gjort. Tror det var ganske mange som meldte seg på faktisk, så har ikke noe forhåpninger akkurat, men det hadde jo vært gøy!

Er uansett siste året jeg kunne prøvd meg, ettersom aldersgrensa er 25 år. En ting er ihvertfall sikkert, du kommer ingen vei hvis du ikke prøver..!

Hot Mama

Endre og jeg tusla rundt i det fine været i går, og tenkte oss en tur på Illegal Burger for å spise middag.

Men så bare:

Noooooo!!

Vi glemte helt at de har stengt på mandager! Så da tar vi turen i dag istedenfor, etter trening. Og denne gangen skal jeg ha en Hot Mama, med hjemmelaget bbq-saus. NOM!

Illegal Burger

I dag gikk Endre og jeg for å spise på Illegal Burger, fordi jeg har hørt så mye om bra om det i det siste. Og nå skjønner jeg hvorfor, for maten var skikkelig digg!

Endre spiste "Hot Mama", og jeg spiste "GreenChilliSalsa", kjempegode begge to. Og ganske sunne faktisk! Også hadde vi grillede poteter med aioli ved siden av. NAM!


Tydelig at det er mange som liker maten, for sjappa var stappa


Ser kanskje litt nasty ut pga cheddarosten, men jeg lover at det var veldig godt asså!


Illegal Burger kan anbefales på det varmeste! God mat til en grei pris :)


Har du vært på Illegal Burger før??


Sensation White

Nei da så, på lørdag så skal jeg visst på Sensation White..! Ble kontaktet tidligere denne uken og spurt om jeg ville være med og spille inn reklame for noe som heter OneZ. Disse her:

Vi er en liten jentegjeng som skal danse rundt i hvite OneZ's, og RayKay skal visstnok filme det. Blir skoj :D

Har aldri vært på det greiene der noen gang, men leste litt om det på hjemmesiden nettopp, og må si jeg gleder meg til å oppleve det..!

 

Noen av dere som har vært på det før, eller som skal dit??

 

Sushi og solTok en sushi-date i parken sammen med ei venninne etter jobb i dag, klarte ikke å dra rett hjem når det var så deillig vær!

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av hjemme, siden jeg skal på jobb igjen imorra tidlig. Litt stusselig siden alle skal ut i kveld, etter facebookstatuser å dømme..

Men, kjenner jeg meg selv rett, så hadde jeg vel blitt hjemme uansett :P

Extremely green!

Photobucket

Etter at jeg tok av geléneglene mine, så har jeg hatt dilla på å lakke neglene i ganske sterke farger. Etter en hard treningsøkt i går så belønnet jeg meg selv med et par nye (på Cubus selger de to Depend-neglelakker for bare 39 kroner!), bl.a denne knæsjgrønne fargen. Luv it!

Work it

Har hatt en veldig lite spennende helg, ettersom jeg valgte å ta et par kveldsvakter. Hadde en koselig kjærestekveld med Endre på fredag da. Vi spiste god mat, tok en halvtime i boblebadet, så på film og spiste masse godis.Håper alle har hatt en fin helg!

OUTFIT: Me and my cape

ENDELIG er det såpass mildt ute at jeg kan bruke capen fra Jenny Skavlan sin kolleksjon for Bik Bok.
Cape - Jenny Skavlan for Bik Bok / Wedges - Nelly / Bukse - Bik Bok / Veske - Accessorize

Blir du dagens offer?

I dag går vel alle rundt og er superskeptiske til alt som blir sagt. Det er ihvertfall jeg!


Er du gravid sier du?? Njaaaa, skeptisk!

Moren min er faktisk veldig flink på aprilsnarr. Vi vet alltid at det kommer, men blir alltid lurt alikevel.. Kanskje jeg bare skal la vær å prate med henne i dag..?

Endre og jeg har begge fri i kveld, så da blir det kosekveld hjemme ♥

 

Har du lurt noen eller blitt lurt så langt i dag??

Er dette en spøk eller??

Er sikkert mange som blogger om dette i dag, men det er kanskje ikke så rart, for det SNØR jo f*@n meg ute!!!

Sto vel og måpte i to minutter da jeg sto opp og kikka ut vinduet. Digre snøflak føyk i alle retninger utenfor, og bakken var hvit..! What the hell, det var jo strålende sol i går??

Får håpe det forsvinner like fort som det kom.Resten av dagen skal jeg fikse kjedelige ting, og så blir det vel en tur på treningsstudio.

Ha en flott dag! (Til tross for snø..)

Blondine blitt jo!

Som jeg sa i et tidligere innlegg så har jeg ei venninne som er en veldig flink frisørlærling, og hun gjorde meg blond for et par uker siden. Jeg fikk det akkurat sånn som jeg ville ha det!
Fargen ser litt mørkere ut her en den egentlig er. Men dere kan jo se fargen bedre på de andre bildene nedover i bloggen. Jeg er ihvertfall superfornøyd!

Marhú jobber forøvrig på "På Håret" på Haslum, så det er bare å ta turen dit hvis du vil bli fin på håret ;)

Hva synes du?

Hårmodell

En av min beste venninner driver for tiden og utdanner seg til frisør og make-up artist, så noen ganger trenger hun noen som stiller opp som modell. Jeg syns Marhu er så flink, så jeg gjør det mer enn gjerne når jeg har mulighet!

For noen uker siden hadde hun en "svenneprøve før svenneprøven", med farging, klipp og håroppsett.

Er hun ikke flink??

Coming back to life

Det er rart at vinteren skal få meg til å føle at livet ikke er verdt å leve. Jeg klarer rett og slett ikke å ha lyst til noe som helst, eller å glede meg over ting, når det er mørkt og kaldt og fullt av snø ute..! Det eneste jeg føler for å gjøre, er sove, så tida frem mot våren skal gå fortest mulig.

Nå begynner det endelig å bli lysere, og varmere, og snøen smelter, og jeg merker at jeg begynner å leve igjen. Jeg har lyst til å trene, jeg har lyst til å være sammen med vennene mine, og jeg begynner å få lyst til å kle på meg og gå ut døra. Tenk at synet av bar asfalt kan gjøre en person så glad..!?

Det siste jeg har hatt lyst til, er å blogge. Hva skulle jeg blogge om? "I dag har jeg sovet i tretten timer, spist middag og godteri, og sett på søppel-tv, og nå skal jeg legge meg igjen."

Men heldigvis er den verste tiden over, nå gleder jeg meg til sommeren!
Nå er jeg halvveis til 50..!

Yup, i dag ble jeg 25 år..! (Eller igår da, siden klokken nå er 02.12)

Jeg sto opp i ett-tida en gang, til skinnende sol (!!!), og like etter fikk jeg besøk av Melissa som hadde med Oreo-kake til meg :D

Etter at hun dro så jeg litt på Ellen Degeneres, og kosa med Tassen på sofaen. Så rydda jeg og gjorde det litt fint her hjemme til Endre kom hjem fra jobb. Da han kom hjem fikk jeg gave!

Det var et gavekort på Colosseum Spa, et gavekort på hva jeg ville (Endres supergavekort som han kalte det, hehe), og Lady Gaga sine "Heart Beats"..!Så gjorde vi oss klare til å dra på middag med mamma og pappa. Vi dro på Yaya's i sentrum, som jeg har hatt lyst til å dra på lenge..! Maten var dødsgod, og prisen var rimelig, så kan så absolutt anbefale å dra dit!

Og av mamma og pappa fikk jeg.... TYRKIATUR!!! Åh, jeg har lyst til å dra NUH, men samtidig så har jeg jo lyst til å dra sammen med Endre, og han har akkurat begynt å jobbe fast i en hundre prosent stilling, så vet ikke helt hvordan det blir med han og ferie ennå..

Og gratulasjonene har rent inn i hele dag på telefonen og på facebook, så alt i alt har dette vært en veldig bra bursdag, til tross for at det er mandag ♥

Festen tar vi til helga igjen!

Birthday wishes*

Får vel komme med noen forslag til litt fortvila familie og venner som lurer på hva i all verden jeg ønsker meg til 25 års dagen min.. Som forresten er på mandag :)

 

Jeg ønsker meg veeeeldig Hair Talk extensions. De setter det på hos Ruhs salong på Frogner, sånn som Livingdoll har:


Åååååååh, som jeg ønsker meg fint hår!!

Også ønsker jeg meg en god del hårprodukter, for håret mitt er så slitt og jævelig for tida, bl.a disse:

Eliksir

Varmebeskyttende, pleiende kremHårkur


Tørrsjampo


Sjampo og balsam

Badebomber fra Lush, nå som vi har så deilig massasjekar..!:


Triwa-klokkene:
iPad 2 hadde ikke vært dumt:


Ikke PS3 heller:

Disse bollene har jeg ønska meg lenge, og jeg vet at Kremmerhuset har sånne nå:


Bølgetang ønska jeg meg ifjor også, har fortsatt lyst på en..!:

 

Og varmeruller:

Mulberry Alexa er en lekker sak, ønsker meg den i så og si alle størrelser og farger:

 

Det samme gjelder ringene fra YSL:Ønsker meg også veldig denne nyyyydelige jakka fra Oasis som vakre CathInTheCity her viser:Men det jeg ønsker meg aller aller ALLER mest er en ferietur til et sted langt, langt vekk herfra, hvor det er sol og VARMT:


Tja, det er ihvertfall det jeg kommer på :) Penger og gavekort er alltids velkommen :D

Spontant

Det er ikke så ofte at man gjør ting sammen som ikke er planlagt lenger. Da vi var små så gikk vi jo bare og banka på døra og spurte om de ville være med ut og leke, nå må vi sende melding eller ringe og avtale flere dager i forveien for å møtes og prate litt.

Derfor var det så koselig når Mira plutselig ringte meg sånn i to-tre tida igår mens jeg holdt på å rydde hjemme, og spurte om vi skulle ta en lusj et sted..!Vi koste oss på Fru Hagen i et par timer, med frukt-te og kyllingsandwich. Nom nom. Og Mira viste meg et lættis klipp på YouTube, sett denne før?:

KING CURTIS! Lol!!

Back to normal

Etter fire fine dager hjemme hos mamma og pappa så måtte Endre og jeg hjem igjen til våre egne liv. Det første som møtte meg i postkassa var tre regninger..

Mamma har starta kafé i Svelvik, så jeg har hjulpet henne der, ettersom hun foreløpig ikke har ansatt noen andre til å hjelpe henne.


Og på fedagkveld sto pappa for live-musikk. Skikkelig familybusiness.

Nå er vi tilbake i Oslo, og jeg begynner på kveldsvaktuke imorra.. Det eneste jeg har lyst til er å sove til vinteren er ferdig. Bjørnen har skjønt det ass..

STOOOOOOOPP!!!

Noen ganger skulle jeg ønske at alt og alle rundt meg kunne stoppe opp. Ihvertfall for en liten stund, så jeg rekker å hente meg inn igjen. Jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal "hente meg inn igjen", jeg bare føler at jeg trenger det..

Alt går så fort. Hvor er pauseknappen? Postkassa fyller seg opp med regninger, kalenderen på iPhonen er full av avtaler, to-do lista er stappa med punkter over ting som skal gjøres, og i hodet er det kaos med ting jeg må huske på.

Derfor har jeg tatt en tur til mamma og pappa, og skal være her i noen dager. Ikke at verden står stille her heller, men da får jeg ihvertfall kommet meg bort fra min egen hverdag littegrann.
Jeg er for opptatt med å LESE blogger jeg..

Herregud, noen ganger blir jeg litt oppgitt over meg selv..

Det er ikke sjelden at jeg setter meg ned for å skrive et innlegg, også begynner jeg å "bare titte litt på andre blogger først", og før jeg vet ordet av det så har jeg brukt opp tiden på å lese bloggene til alle andre istedenfor å blogge selv..!

GAH!No pictures

Det ble dessverre ikke tatt noen bilder i går kveld, vi hadde det rett og slett så gøy at vi glemte helt av det..!

Endre og jeg dro til Melissa og Andy og spiste nyttårsmiddag bestående av pinnekjøtt. Og etterpå så knuste blondie og jeg gutta i en runde av Alias. Morro :D

Vi dro hjem igjen i ti-elleve tida, for jeg skulle opp tidlig for å jobbe i dag, men jeg hadde jo ikke sjans til å sove i det rakettbråket som oppsto en halvtime før midnatt..! Mye pent å se på da :)Tassen tok det hele med ro, heldigvis! Vi så på fyrverkeriet ut av vinduet sammen ♥

Hadde du en bra nyttårsfeiring??

Successful

Julaften med fam'en, kan ikke bli bedre enn det!


Peter lagde verdens beste julemiddag. Vi spiste godt, og åpna masse fine pakker!

 

Hvordan var din julaften??

Merry jul!Tassn og jeg tar det med knusende ro i sofaen mens gutta er på kjøkkenet og lager mat. I år blir det julepølse, juleskinke, kjøttboller, medisterkaker, og sist men ikke minst, ribbe!

Ingen som skal sulte her i gården nei!

Ønsker alle en riktig trivelig jul, og håper alle koser seg med nære og kjære i kveld.

Null julestemning

Endre og jeg har ikke råd til å kjøpe julegaver i år, ettersom vi har valgt å bruke alt på oppussing av leiligheten. Det er første gang ever at jeg ikke får kjøpt julegaver, og det suuuuuger!!

Å kjøpe julegaver er noe av det jeg liker best med jula. Jeg pleier å skrive lister over hvem jeg skal kjøpe til, og hvem som skal få hva. Jeg er alltid ferdig med gavene i god tid, og koser meg med å pakke dem inn og lage til-fra lapper. Det er bare fire dager igjen til jul, og jeg har NADA julestemning. Har ikke fått pynta til jul en gang, fordi vi fortsatt ikke er ferdig med å sette opp alle møbler og sånn i leiligheten. Og vi som skal feire julaften hos oss i år...


This freakin sucks...


Har du handla masse julegaver i år??

74 tapte anrop!

O...M...G!!

Hvis du noen gang trenger å bli kvitt noe, så er det bare å legge det på "gis bort"-torget på Finn.no. Jeg la ut et kurvsystem natt til onsdag, og da jeg sto opp utpå ettermiddagen så hadde jeg 74 tapte anrop, 26 sms, og 15 mailer..!!!

Det fortsatte å ringe og komme tekstmeldinger etter dette også, så jeg hadde godt over hundre henvendelser.

Så jeg gikk til den første tekstmeldingen, og skrev at de kunne få kurvsystemet dersom de kunne hente det innen kl 22 samme kveld, og kl 21 var de på døra og tok med seg hele greia..! 

Craparooni

JEG HAR IKKE TID TIL Å BLOGGE!

 

Hvordan får dere det til? Å blogge så mange ganger om dagen? Dette er jo så tidkrevende..

 

Det er vel ekstra hektisk akkurat nå, for det pleier ikke å være sånn her. Jobber, trener, pusser opp leiligheten, betaler regninger, sover, spiser, og prøver å få lekt og kosa med Tassen de timene jeg har til overs.

 

Bloggen må bare ta til takke med baksetet akkurat nå. En liten stund til ihvertfall.
 

Jeg kan ikke fornekte det lenger..Jeg må bare innse det, det er vinter...!

På med strømpebukser, ullsokker, votter, skjerf, dunjakker, luer, og neste gang det snør så må jeg nok finne frem Timberlandskoene mine også..

BUHU :(

Ble plutselig brunette..!

Ble forresten brunette i forrige uke..! Er så og si ingen som har lagt merke til det, ikke en gang foreldrene mine...! Er det bra eller dårlig tro..?

Jeg farget først hele håret brunt, og la i lyse striper etterpå. Syns det ble bittelitt for rødlig, også ville jeg egentlig ha stripene enda lysere. Får fikse på det etterhvert.


Hva synes du??

It's a mess

Alt er kaos. Både innvendig og utvendig.

Jeg vet ikke om alt er kaos utvendig fordi alt er kaos innvendig eller omvendt, men jeg prøver ihvertfall å få orden på begge deler.

Det går fremover her hjemme ihvertfall. Vi har bestilt innglassing av balkongen, vi har handlet inn en del møbler på Ikea, og vi har bestilt ny garderobe som er spesiallaget til soverommet. Vi har også hatt rørlegger på befaring her, for å bl.a se om vi kan få inn et badekar. DET gleder jeg meg til å ha :)

I morgen skal jeg begynne med PT timer på StudioDay. Grugleder meg, for jeg vet at jeg trenger det, men jeg vet også at jeg kommer til å være sinnsykt støl i noen dager fremover...!Har du tatt PT timer noen gang??

Ferdig med saken.. forhåpentligvis!

Har vært på tv2 i dag og snakket med riktige vedkommende ang. kompensasjonen jeg ennå ikke har fått. Jeg fikk forklart for han hvordan det har vært for meg å oppleve dette, og hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde. Jeg tror og håper at han forsto meg. Jeg har endelig fått svar på det jeg lurte på, og jeg føler at alt er i orden nå, og at saken er så godt som ute av verden.

Nå gjenstår det å bli ferdig med de som har overtatt den gamle leiligheten vår, så er det full fokus på å bli ferdig med den nye leiligheten.

Også venter jeg på oppgjøret for salget av den forrige leiligheten. Har så mange planer for den nye, så trenger de pengene for å få gjennomført det! Kommer til å bli så utrolig fint her når vi er ferdige. Gleder meg til å vise det frem :D

Det er så utrolig mye å huske på om dagen at hjernen føles ut som gelé til tider. Ting som skal skaffes og folk som skal ringes og mailer som skal besvares og avtaler som skal holdes. For ikke å snakke om å holde orden på det økonomiske. Blæh, blir digg å bli ferdig med dette styret!

Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste midt oppi alt dette maset, som holder hånden min og stryker meg over håret og forteller meg at jeg er flink. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten ♥


And the "boyfriend of the year award" goes to...


YOU!

Tiddelibom my ass!

Ja, det snør, men må alle skrive tiddelibom på alle statusoppdateringer på Face, Twitter og blogg for det?

Jeg prøver å fortrenge det her asså, og dere gjør det ikke akkurat særlig lett! Arrrgh..


Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til dette her...!

Hva synes du om snø??

Drama

Er det noe jeg absolutt ikke liker, så er det drama. Jeg blir fysisk uvel av det. Hjertet hamrer i brystet, og jeg får en angstfølelse i magen. Derfor har de to siste ukene vært ganske turbulente. For det første så har vi hatt en del problemer med de som har kjøpt leiligheten vår (verste menneskene jeg har møtt), og nå har jeg fått nok av å mase på den økonomiske ansvarlige på tv2 om pengene vi skulle få for å dekke husleie og månedskort mens vi var med på X Factor.. Derfor har jeg gitt saken til VG i dag. Det er ikke noe jeg gjør med glede, jeg syns ikke det er en spesielt kul situasjon å være i, men nå som det har gått så innmari lang tid, og jeg ikke får noe konkret svar på når jeg får pengene så ser jeg ingen annen utvei.. Håper selvfølgelig at saken løser seg veldig fort, og går så smertefritt som mulig. Utrolig skuffende å måtte ty til sånne tiltak.

Ellers jobber Endre og jeg på spreng for å få i stand den nye leiligheten. Det kommer til å ta noen uker til tenker jeg, men det blir kjempebra når vi er ferdige..!

Og se hva jeg plutselig fikk øye på på t-banen forrige uke:

LOL!

Up to date

Nå har vi flyttet ut av den gamle leiligheten:Og inn i den nye:

Vi har jobba masse med å få ting på plass, og har bl.a malt stua:

Og i dag har vi vært på harrytur til Sverige for å hamstre inn mat til det nye kjøleskapet og den nye fryseren:

Og vi kunne jo ikke kjøre forbi Fredrikstad uten å hilse på Tassen og søsknene hans:


Han er jo bare verdens skjønneste, gleder meg til å ta han med hjem ♥


Åååååå, jeg dør, de er så søøøøøøte!!!

Det er mye som skjer og mye som skal gjøres akkurat nå, men prøver selvfølgelig å få inn noen innlegg her og der ;)

I morgen skjer det!

Nå sitter jeg i stua mellom alle pappeskene! Endre og jeg har pakka i hele dag, og vi er NESTEN ferdig. Ble tom for esker, så vi har fortsatt noen småting igjen å pakke. Men det rekker vi å gjøre i morgen, for vi skal ikke overta den nye leiligheten før kl 16. Og hvis de to som har sagt seg interesserte i oppvaskmaskinen og kombiskapet faktisk kommer og henter de imorgen, så har vi klart å kvitte oss med alle møbler og hvitevarer vi ikke skal ha med videre også :D

Akkurat nå er Endre på spillejobb på Havana Club. Jeg skal hente han i 3-4 tida, når han er ferdig. Og så må vi prøve å få noen timer søvn før den tunge flyttedagen i morgen!

Også så jeg jo på X-Factor i kveld, og jeg må si jeg ble lei meg da Irresistible røyk ut. De er jo utrolig gode og søte jenter, og jeg vet hvor vondt det er når dette eventyret plutselig er over. Det blir så tomt, og man ønsker seg bare tilbake. Og jeg kan tenke meg at det blir spesielt tungt for disse jentene, for de ville virkelig dette av hele sitt hjerte, og jeg vet at de har knytta nære bånd med flere av de andre deltakerne. Jeg syns ihvertfall at de er utrolige talentfulle jenter, og jeg håper de samler seg og løfter hverandre opp slik som de pleier.


Glad i dere jenter <3

Så du på X Factor i kveld??

OUTFIT - GREEN SHIRT

Endre og jeg var på en bursdagfest (i verdens nydeligste leilighet) i går, og jeg hadde på meg den nye skjorta og de nye skoene:


Også hadde jeg en skikkelig dårlig hårdag, så da satte jeg det bare opp i en topp :P

Og Endre hadde på seg den nye skjorta jeg kjøpte til han på Mint:
Bukse - Mango // Skjorte - Bik Bok // Wedges - Black Lily // Smykker - JLH, H&M og Aldo

DOLLED UP

I dag har jeg vært på Neglhuset og fiksa neglene mine. Jeg legger gelénegler hos Monica, hun er kjempeflink!

Også har jeg pynta meg litt ekstra, for Endre og jeg skal på kino og se Despicable Me i 3D! Jeg gleder meg kjempemasse, for jeg husker at vi så trailer på den da vi var på kino i Miami ifjor, og allerede da så den styrtende festlig ut :D

Må løpe for å rekke banen!

 Kimhye og jeg er på vei til Nesodden. Vi skal snakke litt med gutta om hva vi skal gjøre fremover

313913-1-1287139813179.jpg
313913-1-1287139814050.jpg
 Kimhye og jeg er på vei til Nesodden. Vi skal snakke litt med gutta om hva vi skal gjøre fremover med 2 Elements. Kine skulle også vært med, men er desssverre syk :(Vi skal også prøve å spille inn den låta som vi gjorde på live-sendingen, ettersom det er flere som har spurt etter den :)Har aldri tatt denne båten før, synes det er gøy jeg :D vakker utsikt ihvertfall! 

My day

Jeg har fortsatt litt fri før jeg begynner å jobbe igjen, så jeg prøver å være ute og nyte dagene nå som det er så deilig vær ute!

Idag ble jeg med Endre ned til byen en tur, og vi kjøpte oss smoothie på byporten. Vi fikk så lyst på det begge to etter å ha sett de på God Morgen Norge lage det!


NAM!

Også ble jeg med Endre på noen ærend før vi dro hjem og tok en powernap. haha, høres ut som to gamliser som trenger en ettermiddagslur, men vi trengte det begge to!

Så tok jeg på meg joggebuksa og dro til Streetdance Studio for å danse. Jeg skal nemlig bli med Soulstars-gjengen og varme opp for Ryan Leslie på torsdag. Weeeee, gleder meg :D

 

Nå er jeg akkurat ferdig i hår og sminke!Snart skal vi inn i et rom med green screen, og filme vig

313913-1-1286100753274.jpg
Nå er jeg akkurat ferdig i hår og sminke!Snart skal vi inn i et rom med green screen, og filme vignettene. Blir gøy :D

Noe nytt i skapet fra Johnny Leave Home

Det har vært en lang dag, med bl.a stylist og tv-psykolog, men jeg og jentene fant litt tid til å stikke på Urban og skaffe oss noen plagg fra Johnny Leave Home! De har masse kult i butikkene om dagen, bl.a denne genseren:Jeg kjøpte selvfølgelig mer, men det må jeg vise dere en annen gang, for nå er jeg klar for litt sofakos med schærsten! ♥

Ha en fin lørdagskveld :)

New apartment, and a new baby :)

I dag har Endre og jeg vært på kontraktsmøte hos Exact Eiendom, og underskrevet kontrakt på kjøpet av den nye leiligheten :)


Nå gleder vi oss masse til å flytte ♥ Endre gleder seg spesielt til å lage mat på det nye, fantastiske kjøkkenet..!

Også har jeg vært på posten og hentet min nye baby, nemlig en iPhone 4, yey! Tipper det blir mer mobilblogging fra nå av, for kameraet på denne er veldig mye bedre enn på den forrige!


Love it! ♥

Ellers skulle jeg ønske at jeg hadde kunnet sitte på en café ute i det fine været i dag, men jeg har bare stressa fra den ene tingen til den andre. Får håpe det blir fint vær i noen dager til da, så kanskje jeg får mulighet til å nyte det litt...!

Jobba på!

Det er slitsomme og lange dager for tida. Jeg har mye på agendaen, så jeg fyller opp kalenderen på iPhonen og lager huskelister og to-do lister i håp om å ikke glemme noe.

Tanker og følelser virrer om hverandre, så det er litt vanskelig å få tak i noe som helst og få noe mening ut av det. Føler meg forvirra rett og slett. Trenger en liten pust i bakken snart.

Jeg må bare stå på fremover, for det kommer nok til å lønne seg etterhvert!


Takk og pris for at jeg har en kjæreste som både støtter meg og hjelper meg, og ikke minst lyser opp hverdagen min med de "små tingene", som f.eks en rose ♥

 

Det er ikke hver dag man går forbi en vaskemaskin på fortauet...!

313913-1-1285683214957.jpg
Det er ikke hver dag man går forbi en vaskemaskin på fortauet...!

My Love

Gratulerer med dagen gutten min!

I dag har min kjære bursdag! Han fyller 24 år, så vi skal ut og spise og kose oss. Og imorra skal vi feire med familie og venner.HURRA FOR DEG!! Du er verdens beste gutt, så håper du får en strålende dag. Elsker deg ♥

On the down low

Som dere sikkert har skjønt så er ikke formen helt på topp om dagen, så da er naturligvis ikke bloggingen helt på topp heller..!

Endre og jeg har som sagt solgt leiligheten, så vi leter etter en ny om dagen. Og Endre humper fortsatt rundt på krykker, så det er mer enn nok for meg å gjøre hjemme. Jeg er sliten, men enkelte ting må bare gjøres...!

Kommer nok sterkere tilbake snart :)Deflated

Det bare blir sånn noen ganger. At jeg ikke orker. Det blir så mye å gjøre at jeg ikke orker å gjøre en dritt. Bare tanken på det gjør meg sliten. Jeg vil sove. Men det kan jeg jo ikke.

Det går nok over snart.


Foto: Studio Vest/Anne-Margrethe

Where's my shotgun when I need it??

Herreguuuuuud!! Endre og jeg skal liksom ha en koselig lørdagskveld på sofaen med film og godis, men en eller annen idiot i bygget her driver og borrer og hamrer i vei hele tida. De har jo holdt på hele uka, er de ikke ferdige snart? Burde de ikke la være å holde på sånn i helga? Og burde ikke vi ha fått en nabovarsel om at de skal lage bråk i en ukes tid??


I can make some noise too, BAM BAM BAM!

Dette er nok det verste med å bo i byen, forferdelige naboer som bor vegg i vegg med deg, og at du hører alt de driver med!

A new baby in the house!


Oh yeah, iPhone 4 in tha house! Haha :P

Vi har bestilt en hver, men det er bare min som har kommet foreløpig. Var nettopp og henta den på posten. Men siden Endre har hatt så sykt lyst på den, og han ikke gjør noe annet enn å sitte i sofaen og ise kneet sitt stakkar, så lot jeg han få denne, så har han noe å leke med mens han sitter hjemme :)

Har du iPhone 4, eller skal du skaffe deg en??

Exhausted

Jeg fulgte Endre til legevakta i dag, han hadde kontrolltime kl 11. Så spiste vi toast til frokost på Oslo City før vi reiste hjem igjen. Der måtte jeg rydde og gjøre leiligheten klar for nok en visning, før jeg pakka treningsbagen og dro på Studio Day. Etter en løpetur og en dusj dro jeg rett til fysioterapeuten, hvor jeg fikk litt juling før jeg dro på Fru Hagen med en dundrende hodepine og drakk en kopp te sammen med Endre mens jeg ventet på at eiendomsmegleren skulle bli ferdig med visningen og ringe meg for å fortelle hvordan det hadde gått. Det hadde visst gått like bra i dag som i går, så det blir spennende å se hva budene blir på imorra!

Resten av kvelden har jeg blitt liggende på sofaen. Fikk så utrolig vondt i hodet etter timen hos fysioterapeuten, og følte meg rett og slett uvel. Har tatt et par Ibux, så jeg føler meg litt bedre nå. Det skjer ting hele tida om dagen, og siden Endre har operert og skal holde seg i ro så faller alt på meg...!

Blir digg å legge hodet på puta snart!


Hadde vært deilig med en ferie nå gitt...!

Nåleputa

Jeg var hos fysioterapeut for første gang i dag, og fikk akupunktur..!
Hun satte tre-fire nåler langs ryggraden min, en på hver skulder, og to i nakken..
Det var vondt akkurat da hun satte dem inn, men etter det så merket jeg ikke at de var der en gang. Lå med dem i en halvtime ca. Sovna til og med et par ganger!


Også fikk jeg massasje, men det var VOND massasje..!

Nå er jeg hjemme og slapper av litt før kveldsvakt på jobben. Følte meg helt banka opp etter fysioterapeut timen, så trengte å ta det litt med ro.

Har du prøvd akupunktur noen gang??


Har landa

Det var noen sykt hektiske dager forrige uke, men nå er jeg tilbake itil "det normale liv" igjen. Jeg har ihvertfall opplevd utrolig masse, har vært innom det meste på følelsesspekteret, men samtidig hatt det utrolig gøy, og fått minner for livet.

Det er kjipt at jeg ikke kan avsløre noe særlig ennå, men dere vil jo finne ut av ting etterhvert :)Tilbake til hverdagen, og tilbake til jobb...!

I kveld får jeg overnattingsbesøk av Audrey, blir koselig :)

Bloggast!!

UPDATE

Hei på dere!!

Er fortsatt på en "hemmelig location". Det har skjedd så sinnsykt mye de siste dagene, at jeg har rett og slett ikke hatt tid eller ork til å blogge! Men jeg kan fortelle at jeg har hatt det sykt gøy..! Jeg kommer hjem igjen til "den virkelige verden" på fredag, så da blir det mer normal blogging igjen :)


Veldig sliten, men veldig glad og fornøyd!

Nå skal jeg få meg en god natts søvn, for første gang på fire dager... NATTA!

Terror dagenNå er Kine og jeg endelig i seng etter en LAAAAAAANG og slitsom dag med masse venting....! Skal bli DIGG å sove litt.

Natta peeps :D

Vi har stort sett ventet i hele dag.. Flyr på veggen snart..!!!

313913-1-1281209312605.jpg
Vi har stort sett ventet i hele dag.. Flyr på veggen snart..!!!

Julie Jansen

29, OsloBlogglisten

Bloggurat

bloglovin

Follow JuliTruli

hits