Hjem Om meg Profil Kategorier Mote & Outfits Følg bloggen med Bloglovin'


Closure

Endre og jeg deltok i det som skulle vært et rosetog i Oslo i dag. Det ble ikke noe tog, fordi det rett og slett var for mange mennesker til at det var mulig, så det ble mer som en samling. Det var vakkert å se så mange mennesker med roser, og andre typer blomster for den sakens skyld, i alle regnbuens farger.

Jeg må innrømme at jeg var litt redd for å dra dit. De vet jo ikke om han var helt alene om dette terrorangrepet, og politiet har jo oppfordret til å unnga store folkemengder. Men jeg følte at dette var noe jeg var nødt til å gjøre, for å få en slags avslutning på sorgen jeg har vært i de siste fire dagene.

Jeg har ikke vært i byen etter at det skjedde. Da jeg var på jobb i helga, måtte Endre bli med meg, for jeg turte ikke å dra alene. Og jeg tok buss fra Ulven til Lillaker, for å unngå sentrum. Jeg har kun vært på jobb, eller hjemme. Og jeg har sett konstant på nyheter, og veksla mellom de største nettavisene. Jeg har vel ikke sett like mye på nyheter til sammen i løpet av hele mitt liv som jeg har gjort i løpet av helga. Jeg har ikke klart å tenke på noe som helst annet, og jeg trenger å komme meg videre, tilbake til hverdagen.

Vi kom oss ikke bort til selve rådhusplassen en gang, fordi det ikke var plass til oss. Det stoppa opp ved Saga kino.Jeg møtte også to av mine beste venninner. Det var godt å være sammen med dem, og alle de andre som var der for å vise omsorg, respekt og kjærlighet. Det var også godt å kunne smile litt igjen, etter å ha felt så mange tårer de siste dagene.

Stemningen var veldig rolig, og alle var tålmodige. Her er vi på vei til Domkirka, for å legge ned rosen og tenne et lys.


Synet som møtte meg da jeg endelig kom fram til plassen der blomstene og lysene ligger kommer jeg aldri til å glemme, det var ubeskrivelig:


♥

Én kommentar

carinacharlotte

26.07.2011 kl.13:45

fine bilder.

har ikke ord for det som har skjedd jeg.. :-(

Skriv en ny kommentar

Julie Lund

29, OsloBlogglisten

Bloggurat

bloglovin

Follow JuliTruli

Related Posts with Thumbnails
hits