Hjem Om meg Profil Kategorier Mote & Outfits Følg bloggen med Bloglovin'


Tyver blant postens ansatte

For tre uker siden sendte jeg telefonen min inn til service hos Moobi, fordi den har hatt litt problemer med dekningen. Men da jeg ringte de to uker etter at jeg hadde sendt den inn hadde telefonen fortsatt ikke kommet fram til Moobi, og ettersom den ble sendt som brev i en ferdig frankert konvolutt, så kan heller ikke posten spore den.

Jeg syns det er så utrolig ekkelt å tenke på at noen nå har min telefon, med alle mine bilder, notater, kontakter osv..! Og ikke minst, at den personen som har stjålet den faktisk jobber i posten. Man stoler jo på at folk som jobber i posten skal være ærlige mennesker som sørger for at ting havner der de skal.

Det tok litt tid å få anmeldt det, ettersom Moobi tydeligvis ikke anmelder noe som stjålet i posten før det har gått tre uker. De skal sende meg papirer på anmeldelsen så fort som mulig, og når anmeldelsen er levert så vil politiet sperre telefonen slik at den slutter å fungere, ifølge Netcom.

Alikevel, syns jeg hele opplevelsen er skikkelig ubehagelig, og jeg kommer ihvertfall aldri til å sende telefon eller andre verdisaker i posten no mer!
Opplevd noe lignende noen gang??

13 kommentarer

Emilie <3

07.05.2011 kl.07:25

Nei men vi har hatt tyver i bilen o3o, ikke no iforhold til deg da! Digger bloggen din! :D

Christine

07.05.2011 kl.07:43

Dette har jeg aldri opplevd.

Utrolig dårlig gjort av den postansatte som har gjort dette. Kan skjønne du er fortvila.

Meg , Lilli

07.05.2011 kl.08:03

stakkar deg ! Nei , aldri...

xoxo

07.05.2011 kl.08:50

skjønner at du synest det er ubehagelig... veninnen min mistet mobilen en gang, den kom til rette igjen men minnekortet var borte, med mange veldi private bilder:/

looveheeart

07.05.2011 kl.09:00

har ikke opplevd noe sliiikt !!!!!!!! <3

koos med en comment baxk !
Å, syktskjipt! Heldigvis har det ikke hendt meg før :)

Marthe

07.05.2011 kl.09:59

oi!

Hat nettopp vært igjennom det samme sjøl.. noen nappet mobien min ut av veska. Skikkelig irriterendes. Men sperre mobilen, har du sperret SIM? (Det har du sikker:))

Du kan også anmelde på nett og da får du et nr i posten som du kan bruke på forsikring og sånt.

Men dødsekkelt at noen der ute bruker våre telefoner!!!

Bare fordi de ikke "gidder" å kjøpe seg en sjøl skal de liksom ta andre sin, jeg blir så provosert av sånne ting.

PP

07.05.2011 kl.10:05

Faktisk så kan ting bli borte i posten uten at noen ansatte stjeler noenting, har skjedd mange ganger og det er bare et eksempel på at mennesker ikke er perfekte. Hvis du ikke vet akkurat at noen stjal pakka di kan du faktisk ikke bare beskylde postens ansatte, de gjør sitt beste for å få pakkene dit de skal.

incoming

07.05.2011 kl.10:13

Usj!

Det der er jo superkjipt :(

Jeg har også mistet en kjole i posten, som jeg skulle sende til ei veninne.

Det var en dyr kjole også, så det gjør det jo litt mer kjipt enn om det kun var en HM.

Jeg har lært at jeg nå kun sender med sporing ihvertfall :)

Elise

07.05.2011 kl.18:13

Yes, broren min ble frastjålet to tennisracketer han hadde bestilt, og de kunne spores helt frem til Norge, men hjem til han kom de aldri gitt..

Julie Lund

07.05.2011 kl.18:35

PP: De fleste gjør sikkert det, men jeg tviler på at min iPhone bare har blitt "borte" i posten. Den skulle ikke akkurat særlig langt, kunne faktisk ha levert den på døra selv, og neste gang gjør jeg ihvertfall det!

Becca

07.05.2011 kl.22:08

Jeg sier bare en ting: "At folk aldri lærer at man skal ikke sende verdisaker i posten".

Men jeg tviler på at noen i posten har tatt den. Det hender faktisk svært ofte at ting forsvinner i posten. Ting faller ut og blir liggende igjen her og der. Kan fort ha vært det som har skjedd. Kan tillomed hende noen har tatt brevet opp fra tømmekassen.

Så synes ikke du skal beskylde noen, før det er bevist.. Men skjønner jo at du er veldig frustrert, det hadde jeg å blitt... Tviler vel på at du vil få noe igjen på en evt forsikkring også, siden du ikek har sendt det som rekomandert pakke... :(

Julie Lund

07.05.2011 kl.23:50

Becca: Heldigvis så er det Moobi som står som ansvarlig, og må erstatte telefonen, og ikke posten. Snakket med posten og vet at de ikke refunderer noe som er sendt som brev.

Trust me, jeg har lært!

Jeg tviler på at den pakken er blitt borte av seg selv, for å si det sånn.. Som sagt ble det sendt som brev, så var vel lett å kjenne at det lå en iphone inni der. Uansett, er jo ikke akkurat som om jeg beskylder en enkelt person her. Just sayin, uærlige mennesker finnes overalt.

Har aldri opplevd at noe annet jeg har sendt i posten har blitt borte, ikke en gang det jeg har sendt til utlandet. Og denne skulle bare innenfor Oslo.

Skriv en ny kommentar

Julie Lund

29, OsloBlogglisten

Bloggurat

bloglovin

Follow JuliTruli

Related Posts with Thumbnails
hits