Hjem Om meg Profil Kategorier Mote & Outfits Følg bloggen med Bloglovin'


Nå er jeg halvveis til 50..!

Yup, i dag ble jeg 25 år..! (Eller igår da, siden klokken nå er 02.12)

Jeg sto opp i ett-tida en gang, til skinnende sol (!!!), og like etter fikk jeg besøk av Melissa som hadde med Oreo-kake til meg :D

Etter at hun dro så jeg litt på Ellen Degeneres, og kosa med Tassen på sofaen. Så rydda jeg og gjorde det litt fint her hjemme til Endre kom hjem fra jobb. Da han kom hjem fikk jeg gave!

Det var et gavekort på Colosseum Spa, et gavekort på hva jeg ville (Endres supergavekort som han kalte det, hehe), og Lady Gaga sine "Heart Beats"..!Så gjorde vi oss klare til å dra på middag med mamma og pappa. Vi dro på Yaya's i sentrum, som jeg har hatt lyst til å dra på lenge..! Maten var dødsgod, og prisen var rimelig, så kan så absolutt anbefale å dra dit!

Og av mamma og pappa fikk jeg.... TYRKIATUR!!! Åh, jeg har lyst til å dra NUH, men samtidig så har jeg jo lyst til å dra sammen med Endre, og han har akkurat begynt å jobbe fast i en hundre prosent stilling, så vet ikke helt hvordan det blir med han og ferie ennå..

Og gratulasjonene har rent inn i hele dag på telefonen og på facebook, så alt i alt har dette vært en veldig bra bursdag, til tross for at det er mandag ♥

Festen tar vi til helga igjen!

3 kommentarer

Gratulerer med dagen! :D

Fride

20.01.2011 kl.16:51

Gratulerer med dagen! Ønsker meg sånne ørepropper jeg å :)

Audrey

24.02.2011 kl.18:16

Jeg vil OG til Tyrkiaaa..... <3

Skriv en ny kommentar

Julie Lund

29, OsloBlogglisten

Bloggurat

bloglovin

Follow JuliTruli

Related Posts with Thumbnails
hits